מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת קראטין ושטיפהא19/06/2015
רציתי לשאול:
1. כמה זמן מחזיקה החלקת קראטין?
2. האם החלקת קראטין היא טובה כמו החלקה יפנית, ז"א שההבדל היחיד בינהם הוא שקראטין היא החלקה לשיער פגום וצבוע והחלקה יפנית היא לשיער טבעי?
3. האם יש מושג כזה שנקרא שטיפה לשיער, ז"א שזה שונה מצבע לשיער בכך שצריך לחדשו כל 3 חודשים וצבע צריך לחדש כל חודש? האם זה ממש מוצר אחר מצבע, כלומר שכדי לצבוע את השיער וכדי לעשות שטיפה משתמשים בתכשירים שונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
א19/06/2015כאשר עשיתי את ההחלקת קראטין לאחר שמרחו לי את החומר והתחילו את הייבוש צרב לי מאוד העיניים, האם זה תקין?
עשיתי לפני כן שתי החלקות יפניות ולא צרב לי כלל (הפעם עשיתי קראטין כי הספר אמר לי שהשיער שלי כבר לא יוכל לעמוד בעוד החלקה יפנית)
הבנתי שקראטין אמור להית פחות חזק מיפנית אז למה צרבו לי העיניים?!
האם בעצם הקראטין עושה נזק מתועלת על אף שמדברים בשבחו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)