שלום רוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רוני
    גלית צברי
    24/06/2015

ראיתי שביקשו ממך לפתוח מספרה בצפון אז אולי תפתח גם בדרום אני מגיעה להחלקות במיוחד משדרות והעבודה שלך אכן שווה את המאמץ!! אני מאוד חוששת להחליף מעצב שיער וגם אין בדרום אפילו אחד מיומן ומקצועי ושלא עובד בשביל מטרה כספית בלבד ובפרט לתת אמון שלא יהרסו לי את השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רוני

הוספת תגובה

• שלום רוני - תגובה

רוני חתוכה
    25/06/2015

שלום גלית
    ותודה רבה על המחמאה. עובד על סניף נוסף ובמשא ומתן אעדכן בהמשך.
    את מקסימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יאמן כמה ספרים מזוייפים

גלית צברי
    25/06/2015

הלכתי היום רק להסתפר זאת הפעם האחרונה שאלך אליה אמנם רק תספורת אך בכלל לא מדויק אין צורה הייתי מדיפה להישאר עם התספורת הקודמת של אדון רוני היקר , היא ניסתה להרשים אותי בידע שלה אך דיברה שטויות אמרה שביום נושרות 1000 שיערות אם ככה אנשים יהיו קרחים זה המון!! אמרה גם שהנשירה שיש לי יכולה לנבוע מההחלקה ומי שעשה לי אכן פגע בשורש למרות שאסור ברור שיש ספרים חסרי ניסיון וידע אך במקרה שלי אני סומכת על רוני חתוכה ב 100%
    אאלץ לחכות לשיער שיצמח וללכת לרוני לתיקון .
    יום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו