מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רוניגלית צברי24/06/2015
ראיתי שביקשו ממך לפתוח מספרה בצפון אז אולי תפתח גם בדרום אני מגיעה להחלקות במיוחד משדרות והעבודה שלך אכן שווה את המאמץ!! אני מאוד חוששת להחליף מעצב שיער וגם אין בדרום אפילו אחד מיומן ומקצועי ושלא עובד בשביל מטרה כספית בלבד ובפרט לתת אמון שלא יהרסו לי את השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני - תגובה
רוני חתוכה25/06/2015שלום גלית
ותודה רבה על המחמאה. עובד על סניף נוסף ובמשא ומתן אעדכן בהמשך.
את מקסימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יאמן כמה ספרים מזוייפים
גלית צברי25/06/2015הלכתי היום רק להסתפר זאת הפעם האחרונה שאלך אליה אמנם רק תספורת אך בכלל לא מדויק אין צורה הייתי מדיפה להישאר עם התספורת הקודמת של אדון רוני היקר , היא ניסתה להרשים אותי בידע שלה אך דיברה שטויות אמרה שביום נושרות 1000 שיערות אם ככה אנשים יהיו קרחים זה המון!! אמרה גם שהנשירה שיש לי יכולה לנבוע מההחלקה ומי שעשה לי אכן פגע בשורש למרות שאסור ברור שיש ספרים חסרי ניסיון וידע אך במקרה שלי אני סומכת על רוני חתוכה ב 100%
אאלץ לחכות לשיער שיצמח וללכת לרוני לתיקון .
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)