מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסכול עם השיער.עדן אורחת29/07/2015
ראשית אני מצטערת על מס' השאלות והעצות שאני עומדת להציג אבל אני פשוט כבר לא סומכת על שום איש מקצוע.
רוב הספרים איכזבו מאוד..
במהלך השנים האחרונות עשיתי 4 פעמים החלקה..
לפי מה שנאמר לי ההחלקות היו החלקות קארטין.
מלבד הראשונה שמעט שיפרה את מצב השיער שאר ההחלקות
לא נתנו שום תוצאה להפך הרסו וגרמו לגרוע יותר מלפני ההחלקה
יש לי שיער מאוד דק ודי קצר הוא לא אורך כל כך כבר כמה שנים
ויש לי נשירה ממש רצינית..חמורה.
בקיצור השיער שלי לא בריא בכלל..יש לי שיער גלי ורך ממש רחוק מלהיות מקורזל או מתולתל.
העניין הוא שאני עושה הרבה מחליקים ופאנים כדי שהשיער יהיה. שזה משהו שגם גורם לי לנשירה ולשיער פחות בריא..
אני ממש רוצה לעשות החלקה כלשהי שתתן תוצאנ טובה וחלקה
שתחזיק מעמד ולא תהרוס את השיער עוד יותר.
תודה רבה וסליחה על האורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסכול עם השיער. - תגובה
רוני חתוכה29/07/2015שלום רב
לא ציינת מה סוג שיערך, מתי עשית החלקה בפעם האחרונה האם שיערך צבוע ועוד.
אני בהחלט מבין את חוסר האונים באמונתך בבעלי מקצוע ובשביל זאת צריכים לקבל המון המלצות אם רוצים להשאר אצל משהו טוב ובעקביות.
בכל אופן המקרה שלך הייתי אומר חייב חוויה מתקנת ולכן אני מזמין אותך לייעוץ אישי וכדי לראות באופן ישיר את השיער ולתאם עימך ציפיות למראה המושלם שאליו את נכספת.
נשמח לראותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)