חזרה לצבע שיער בגוון טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לצבע שיער בגוון טבעי
    ג'ודי
    16/08/2015

שלום,
    אני בת 53, צבע שיערי הטבעי, בלונד שטני, עם גוון אפרפר. כל חיי עשיתי גוונים בהירים, זהובים שהשתלבו בצורה טבעית והלמו גם את אשיותי. בשנה האחרונה החל לצמוח שיער שיבה, במיוחד במסגרת הפנים, והדבר הפריע לי. הספר הקבוע שלי המליץ להמשיך עם הגוונים, ולטענתו הדבר טישטש את שיער השיבה. אך הדבר הלך והציק לי וברגע של פזיזות דעת החלטתי לגשת לספרית, שהומלצה לי, אך לא הייתי אצלה מעולם. היא שכנע אותי לעשות צבע בלונד בהיר על כל השיער, בטענה שהדבר יגרום לי להיראות זוהרת וצעירה יותר. מה צריכה אשה, יותר מזה. רק אחרי שהתחלתי להבחין את פעילותו של הצבע, הבנתי שכנראה טעיתי. כרגע כל השיער מובהר בהיר. אני לא יודעת אם היא עשתה הבהרה. לטענתה זה צבע. גיליתי על הקרקפת סימני קילוף. כל העניין צרב לי בזמן הצביעה. היות ואיני יודעת מה התחושה של צביעת שיער, איני יודעת אם זה אכן צבע או הבהרה.הגם שהסביבה מגיבה ומחמיאה, אני לא מרוצה ממה שהתקבל. שאלתי :האם ניתן לחזור לצבע שיער בגוון טבעי או לחילופין לעשות גוונים כהים יותר, לפחות באזור הקרקפת, כדי לשוות מראה יותר טבעי. אם כן, מתי מומלץ? (אני מהצפון הרחוק, ולא אוכל להגיע לייעוץ אצלכם) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לצבע שיער בגוון טבעי

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

ג'ודי
    17/08/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לצבע שיער בגוון טבעי - תגובה

רונן פלג
    17/08/2015

בלתי אפשרי לחזור לטיבעי מאחר וגם חזרה לגוון טובעי זוהי צביעה ומן הסתם לאחר כחודש יצוץ שורש לבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו