החלקה ברזילאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ברזילאית
    יעל
    06/05/2008

היי, הייתי מעוניינת לעשות החלקה ברזילאית מכיוון ששערי צבוע ועבר גוונים מספר פעמים
    הבנתי שזו החלקה זמנית(בין 3 ל-6 חודשים) ורציתי לדעת אם השיער חוזר להיות כמו שהיה בתום התקופה הזאת

בנוסף, הייתי מעוניינת לדעת האם זה גם מבצע שיקום לשיער או שפשוט בהחלקה הזאת הנזק יותר קטן מהחלקות אחרות, אני חוששת מאוד מנשירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה ברזילאית

הוספת תגובה

• יעל

זאב לוין
    07/05/2008

שום החלקה לא משקמת את השיער והחלקה ברזילאית עדיין לא מאושרת על ידי משרד הבריאות ואני לא חושב שאת יכולה לעבור את ההחלקה כיוון שאין אנשים שיכולים לקחת אחריות על נזקים במידה וייגרמו
    החלקה ברזיאלית מיובאת לארץ בדרך לא חוקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    10/05/2008

הצלחתם לבלבל אותי, יש או אין אישור של משרד הבריאות? ואם כן ממתי האישור האם זה משהו ממש חדש

ושוב אם אין אישור של משרד הבריאות או לחילופין מספיק נסיון בנושא האם יש החלקה אחרת שמתאימה לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו