טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני רוצה לעשות שינוי בשיער ויש לי שיער מתולתל. אני רוצה לציין כי אני לא ממש מסתדרת איתו והוא רוב הזמן אסוף, אין לו כ"כ צורה. בכל מקרה, אודה לכם אם תמליצו לי על ספר טוב מאיזור אשדוד/יבנה שמבין בתספורות של שיער מתולתל וגם שמבין בצבעים (יש לי מעט גוונים בשיער על הבסיס הטבעי שלי).
נ.ב אין לי בעיה לנסוע עד למרכז אם באמת מישהו יוכל לסדר את שיערי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדוע פתיחת תלתלים? השיער שלי לא נפוח ולא מלא כ"כ הוא פשוט חסר צורה, אני רוצה להסתפר ולכן אני זקוקה לספר שבאמת מבין בשיער מתולתל ויכול להתאים למבנה הפנים שלי תספורת מתאימה ומיוחדת שתגאל אותי מהקוקו! אודה על העזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר