שיער יבש והחלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש והחלקה
    שירי
    28/12/2015

שלום רוני,
    אם אפשר שים לב למה ששאלתי אותך ולמה שענית לי כאילו ענית תשובה לשאלה אחרת בכלל.
    אז אם תוכל להסתכל על השאלה ששאלתי שוב ,שני, ושוב אני מדברת על שיער יבש אך שעדיין לא עבר החלקה ורוצה ייעוץ ממך .. קיצר שים לב לשאלה ששאלתי אותך במה ששלחתי לך אתמול.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש והחלקה

הוספת תגובה

• שיער יבש והחלקה - תגובה

רוני חתוכה
    29/12/2015

שלום רב שני
    החלקה משקמת זוהי מסיכה שתופעת הלוואי שלה שהיא גם מחליקה.
    שיער ארוך יותר הוא וותיק יותר יבש יותר ופגום יותר והוא תמיד יישאר כך ולא יישתנה ואף יראה רע יותר, ואין קשר לשיער החדש שצומח כי גם הוא ייראה רע בעתיד וחוזר חלילה...תוכלי לראות זאת אצל כמעט 90 אחוז מהאוכלוסייה את לא צריכה אותי בשביל זה לומר לך.
    מה שחשוב כדי שהשיער שלך ייראה הכי טוב שניתן זה להשתמש במוצרי טיפוח שמתאימים לשגרת חייך כי טיפוח נכון והכוונה נכונה תביא את שיערך למקום הנכון כי שיקום שיער זה דבר שמומחים יודעים להתעסק בו בדרך אל היופי.
    שימי לב להודיות שיש להם שיער בריא עבה ומבריק כי הן מטפחות את שיערן באופן תדיר.
    מאחר ונשים מתעסקות עם שיערן ואינן מבינות מה הן עושות על חשבון היופי פה אנו נכנסים לנישה מאוד עמוקה ומנסים לתת תרבות טיפוח בסיסיים לפני ואחרי כל טיפולי היופי למיניהם שחלקם מעולים וחלקם זה אסון שאין אתן יודעות אפילו מה הטיפול שאתן מבצעות למעט השם של הטיפול.
    שוב לשאלתך כל שיער בין עם עבר החלקה ובין אם לאו חייבים לטפל בו כראוי וכמובן לבצע אבחנה נכונה לפני טיפול בכדי לקבל את השיער מושלם ולהמשיך לשמור עליו ככזה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער יבש והחלקה

שירי
    29/12/2015

היי,
    לא הבנתי, גם אם אעשה החלקה אז השיער תמיד ייראה רע ויבש? גם אם גודל כבר חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו