מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדש וצריך עזרהאמיר12/05/2008
שלום, אני חדש בקטע הזה של להשקיע בשיער והכל. אני בן, גיל 17.
לרוב אני מסדר את השיער עם הידיים או רק מסתרק, וככה לפעמים אני קם והשיער נראה טוב ולפעמים לא.
מה שרציתי לדעת זה רק פירוט על המוצרים שאני יכול לקנות,כדי שיעזרו לי.
אני רוצה לפעמים, להרים קצת מקדימה, אבל בלי שיראו שיער גלי כזה, אלא שיער רגיל, רק קצת מורם או מסודר איך אפשר?
או אפילו רק שאני מסרק את השיער קדימה, אני רוצה שהוא ישאר ככה ולא יזוז כל הזמן ויתבלגן.
כמו כן, לפעמים השיער כמושהו נראה טוב ולפעמים יותר זנוח כזה, מה כדאי לשים עליו?
בקיצור, אם אפשר בבקשה לקבל הסבר על המוצרים השונים שיכולים לעזור וקצת פירוט אם יש זמן, תודה רבה.
מדובר בשיער יחסית קצר אם זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה? :(
אמיר12/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDeN אולי תעזור גם לי ? :)
אמיר16/05/2008אני רואה שלא כל כך עוזרים פה המארגנים.. אולי אתה יכול ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
DeN17/05/2008טוב אז בוא נתחיל בזה שחומרים לסידור השיער יש מיליון ואחד כול אחד והעדפה שלו ישנם חומרים עם מרכיבים וריכוזים שונים.
אני אישית עובד עם מוצרים של
"schwarzkopf" אז ככה שאני יכול להמליץ לך על חומרים כמו...
stick up -hard wax
ווקס חזק המעניק אחיזה טובה של השיער והמון ברק.
triple wax
ווקס עדין לעיצוב שיער קצר ובינוני ,שומר על השיער במראה רטוב ונותן המון ברק.
חימר-
חימר מעניק לך אפשרות לעצב את השיער ולשנות את זה בכול זמן שתרצה אז נותן מראה מט ללא ברק וללא שומן
ice wax
ווקס חזק במיוחד שמאפשר לך לעצב את השיער בכול צורה שתרצה
שומר על מראה רטוב לאורך כול היום ומעניק לשיער ברק.
*האייס ווקס זה חומר שאני אישית משתמש בוא יום יום.
טוב מקווה שתמצא את החומר המתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)