שיקום שיער בלונדיני, קרוע והרוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום שיער בלונדיני, קרוע והרוס
    רוני
    25/04/2016

אשמח לעזרה. כבר מספר שנים אני עם בלונד. צבע השיער המקורי שלי חום. עד היום שמרתי עליו היטב. היה נראה יפה וקלאסי. פעם בחודש פן אחרי שורש. לא עושה הבהרות. מסכות של קווה קווה ללא מלחים, אמפולות , לא נכנסת לכלור ולא עושה דברים שפוגעים בו.
    עברתי לספר שלי לפני שנה והייתי מאוד מרוצה. לפני חצי שנה ראיתי שהבלונד היפה שהיה לי שינה את גונו מבלונד יפה לבלונד כתמתם. כשביקשתי להישאר עם הבלונד שהיה לי הספר שלי החל אחרי כל צביעה לעשות הקצפה להחזיר את הצבע שהיה לי. כך כל חודש חוזר חלילה. שמתי לב שמהרגע שהוא התחיל בתהליך משהו רע קרה לשיער. צידי השיער שינו את צבעם לאפור,התייבשו ונחתכו. השיער שלי שמעל הצוואר נקרע ועכשיו גם בחלק העליון האחורי ולקינוח גם בפוני. פשוט זוועה! כשהבעתי שעת נפש על מה שקורה לשיער לאחרונה ושאני מבקשת להפסיק להקציף לי את השיער. הספר שלי אמר שזה טיפול לקוי אך ורק שלי. שהוא מסיר כל אחריות מצידו בטוח שאני לא מטפלת בו כראוי. שמה לו סיכות, קוקו, פן. גם את הכובע שהולכת בשמש האשים. זה ממה הכעיס אותי משום שאני בקושי אוספת אותו ולא עושה כלום. כרגע החלטתי להפסיק לבקר אצל ספרים כי אין לי על מי לסמוך. אתמול הסתפרתי קארה רק כדי למנוע קריעה נוספת של השיער משום שהוא עדיין חלש. אני נוהגת להשתמש קבוע באמפולה ומסיכה טובה ללא מלחים. הבעיה שאחרי שהשיער מתייבש הוא מרדני ויבש מאוד. ממש ליפה. מה אני יכולה למרוח כדי שיראה יפה מבלי לפגוע בו? ושאלה נוספת, ממה כל הנזק נגרם על מנת להימנע מנזק עתידי.תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגת על שאלתי... מתזכרת שוב! תודה

רוני
    26/04/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת על שאלתי... מתזכרת שוב! תודה - תגובה

רוני חתוכה
    30/04/2016

שלום רב
    עניתי על שאלותייך...אך לא אוכל להמליץ לך על מוצר מבלי לראות את שיערך למרות התיאור המפורט.
    זה לא יהיה רציני ונכון לעשות מקצועית.
    חייבת להגיע לייעוץ בכדי להבין ולתקן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום שיער בלונדיני, קרוע והרוס - תגובה

רוני חתוכה
    26/04/2016

שלום רב
    השאלות שלך לא רלוונטיות למרות כל ההשקעה בתיאור שלך מאחר וחייבים להגיע לייעוץ לאבחן לשאול את כל השאלות הנכונות ורק אז לתת אבחנה מדוייקת.
    בגדול את צריכה להכנס לתכנית שיקום שיער מעמיקה ולהחזיר את שיערך את הזוהר והברק.
    הייעוץ ללא תשלום ואם השיער חשוב לך ובאמת את רוצה להקשיב ולהבין את מוזמנת בשמחה
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו