מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ברזילאית-מסוכן-תודה זאביעל14/05/2008
תודה זאב, באמת לאחר בדיקה מעמיקה גיליתי שאין לתכשיר הזה אישור ממשרד הבריאות
למרות שיש הרבה מספרות ש"טוענות" שכן
האם ידוע לך על החלקה שאני כן יכולה לעשות מכיוון שעברתי כבר מספר פעמים גוונים בשיער
והאם אתה מבצע החלקות מהסוג הזה?
ובמידה ולא האם אתה יכול להמליץ על חומר לעיצוב השיער, מכיוון שכרגע עקב הגוונים והפנים הרבים שעשיתי אין לי כבר כמעט תלתלים, השיער יותר גלי ומאוד יבש, אין לי בעיה עם הגלי,יש לי בעיה עם היבש
בשנים האחרונות השתמשתי במוצרים של "פול אנד מיטשל" אבל הם כבר לא טובים לי יותר
יש לציין שבחצי שנה האחרונה אני כבר לא עושה גוונים יותר
המון תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל !
ליאור14/05/2008איפה גילית שאין להחלקה ברזילאית רישיון ממשרד הבריאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
זאב לוין18/05/2008אין בעד מה
גם אני ניסיתי לראות רשיון של החלקה ברזיאלית כדי שיפקססו לי למספרה קיבלתי רק הבטחות.
אם לא ביצעת גוונים במשך חצי שני אז כן יש אפשרות לעשות לך חידוש החלקה בשורש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-יעל
יעל20/05/2008לא הבנתי את התשובה שלך, אני מעולם לא עשיתי החלקה אז איך רק לעשות את השורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
זאב לוין24/05/2008אז כנראה שלא הבנתי אותך נכון, אם שיערך מכיל גוונים מעל 50 % אז אני לא מכיר החלקה יפנית שאפשר לעשות אותה על הגוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)