עיצוב שער חלק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצוב שער חלק
    מיטל
    14/05/2008

שלום רב!
    יש לי שיער חלק, יפה ובריא מאוד אותו אני נוהגת לספר בערך פעמיים בשנה. הבעייה שלי היא כשאני יוצאת מהמספרה הכל נראה מצויין, התספורת יפה וגם העיצוב.. אבל נורא קשה לי אח"כ בבית לחקות את התוצאה של המספרה (למרות שעקבתי באדיקות אחרי הספר, ראיתי מה הוא עושה אבל הוא בעל ניסיון וגם יש לו ציוד שאין לי בבית כך שיהיה לי קשה להגיע לאותן התוצאות..). מה שהוא עושה בעיקרון זה לבלגן את השיער עם שני מייבשי שיער ואח"כ מורח קצת חומר וזה נראה מעולה! בבית ניסתי לעשות כמוהו אבל מרוב ששיערי חלק הוא חוזר אחרי 5 דקות למצב הטבעי אבל טיפה שומני (זכר לניסיון המגוחך שלי לבלגן אותו..). מה עושים? איך מעצבים בצורה נחמדה שיער חלק (נמאס לי כל יום אותו הדבר!....) תודה מראש- מיטל :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב שער חלק

הוספת תגובה

• מיטל

זאב לוין
    18/05/2008

את יכולה לעצב את השיער לפני היבוש במוס או לאחר היבוש קצת בספרי, בביקור הבא אצל מעצב השיער שיסביר לך בבירור איך לעצב את השיער בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו