מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה לא מוצלחת מבקשת עיצה לפיתרוןשיר08/05/2016
שלום
עשיתי החלקת דיימונדס בתאילנד (עשיתי גם לפני 3 שנים והיה מוצלח מאוד). השיער בשורש חלק ונעים אך בקצוות הוא שבור ומפוצל ונראה זוועה כאילו פן מנופח לשיער יבש מאוד ופגום. בהתחלה חשבתי שצריך לגזור קצוות וזה יעלם אך אחרי שגזרתי לעצמי הבנתי שהבעיה היא בכל השיער ושזה לא קצוות שרופים. ההחלקה הרסה לי את השיער. אני אציין שאין לי שיער מתולתל אלא גלי ונפוח והוא עבה מאוד ולא דליל בכלל.
חשבתי לעשות החלקת קרטין שתשקם לי את השיער אבל אני מפחדת שהיא תקרע לי אותו, ואם לעשות החלקת קרטין אז לקנות את הבקבוק ולשים את החומר בלבד או גם את שלב המחליק או לעשות אצל ספר.
מאוד מבולבלת ונואשת להצלה
אשמח לתשובה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה לא מוצלחת מבקשת עיצה לפיתרון - תגובה
רוני חתוכה12/05/2016שלום רב
בשביל לתקן שיער ולהחזיר אותו לקדמותו חייבים לראותו במציאות ואמיתי לאחר החפיפה כשהוא יבש ומשם לראותו במצבו הטיבעי ולאבחן כראוי ולתקן.
את מוזמנת לייעוץ בנושא.
נ.ב
שלא תחשבי על קראטין כלל לפני שמבינים מה יש שם באמת..חבל על ההימורים בשיערך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)