מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש במחליק לאחר החלקת קראטיןאנה23/06/2016
עשיתי החלקת קראטין לפני כמה שבועות
האם מותר להשתמש במחליק על ההחלקה או שזה הורס אותה? (לפעמים לתקן איזה שוונץ קטן שלא הסתדר..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במחליק לאחר החלקת קראטין - תגובה
רוני חתוכה27/06/2016שלום רב
מותר אך תמיד למרוח הגנה לאחר החפיפה ולייבש ואז להחליק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריך לשים בתור הגנה?
אנה28/06/2016אשמח לדעת איזו מוצרים יכולים לשמש כהגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך תמיד להשתמש בקרם?
אנה28/06/2016כשעשיתי החלקת קראטין הספר שלי אמר פשוט אחרי המקלחת לייבש טוב טוב עם פן. לא אמר שצריך למרוח כלום - האם אחרי כל מקלחת אני צריכה למרוח קרם על השיער? מה מומלץ לשיער שעבר קראטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך תמיד להשתמש בקרם? - תגובה
רוני חתוכה28/06/2016שלום רב
האם את משתמשת בקרמים לאחר הרחצה כגון לחות לפנים או לגוף או דאודורנט???
בדיוק אותו הדבר לשיער...יש חומרים בסיסיים להגנה על השיער כגון קרסטס או לייבל מ. לוריאל ועוד...
ממליץ על "אויל מטיק" של לוריאל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משתמשים בקרם
אנה30/06/2016הלכתי לסופרפארם וראיתי קרם לשמירה על השיער מחום.
קודם כל איך אני יודעת שזה מתאים להחלקת קראטין (ללא מלחים.? )
בנוסף על הוראות השימוש כתוב שצריך לשים על שיער יבש ואז להשתמש בפן\מחליק
מצד שני בהחלקת קראטין אני צריכה לייבש את השיער עם פן אחרי מקלחת(כשהוא עוד רטוב)
אשמח לדעת מה הסדר פעולות הנכון, האם לשים על שיער רטוב או יבש בהנחה שאני צריכה לייבש את השיער עם פן אחרי המקלחת כדי שישאר חלק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)