החלקת קראטין עם פורמלין במספרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת קראטין עם פורמלין במספרה
    מיטל
    25/06/2016

שלום רב,
    לפני כשבוע הגעתי לבצע החלקת קראטין(בעבר עשיתי פעמיים החלקה יפנית), שנייה לפני שמרחו לי את החומר שאלתי אם אין פורמלין והספר השיב שאין כזה דבר החלקה ללא פורמלין ושלא אדאג כי זה במינון המותר, בזמן המריחה הרגשתי צריבה בעיניים ובגרון,זה היה בחוץ, וכשכנסתי להחליק, הוא הציב מולי מאוורר לנדף את האדים, שאלתי איך נקראת החלקה , הוא אמר לי k1 והעובדת שלו אמרה שזו החלקה אמריקאית. יצאתי בהרגשה של בלבול וחוסר ודאות מה בדיוק ובאיזה מינון הייתה ההחלקה, הוא אמר לי שאני יכולה להיות רגועה מחשיפה חד פעמית לחומר...אבל עדיין אני מרגישה מבולבלת וחוששת...האם אכן חשיפה אחת מסוכנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלקת קראטין עם פורמלין במספרה - תגובה

רוני חתוכה
    27/06/2016

שלום רב
    למיטב ידיעתי אין לרוב ההחלקות מסוג הקראטין את אישור משרד הבריאות.
    אם היית חכמה לפני היית מבקשת לראות את אישור משרד הבריאות או נכנסת לאגף התמרוקים באתר שלהם ובודקת.
    אל לך לחשוש,אמנם לא סימפטי לעבור טיפול קראטין רגיל,אך הסיכון הוא שלו ולא שלך מאחר והוא מבצע זאת על בסיס קבוע.
    בפעם הבאה שימי לב לפרטים הקטנים ולבקש הוכחות בשטח ולא דברים בעלמא.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו