מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת קראטין עם פורמלין במספרהמיטל25/06/2016
שלום רב,
לפני כשבוע הגעתי לבצע החלקת קראטין(בעבר עשיתי פעמיים החלקה יפנית), שנייה לפני שמרחו לי את החומר שאלתי אם אין פורמלין והספר השיב שאין כזה דבר החלקה ללא פורמלין ושלא אדאג כי זה במינון המותר, בזמן המריחה הרגשתי צריבה בעיניים ובגרון,זה היה בחוץ, וכשכנסתי להחליק, הוא הציב מולי מאוורר לנדף את האדים, שאלתי איך נקראת החלקה , הוא אמר לי k1 והעובדת שלו אמרה שזו החלקה אמריקאית. יצאתי בהרגשה של בלבול וחוסר ודאות מה בדיוק ובאיזה מינון הייתה ההחלקה, הוא אמר לי שאני יכולה להיות רגועה מחשיפה חד פעמית לחומר...אבל עדיין אני מרגישה מבולבלת וחוששת...האם אכן חשיפה אחת מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קראטין עם פורמלין במספרה - תגובה
רוני חתוכה27/06/2016שלום רב
למיטב ידיעתי אין לרוב ההחלקות מסוג הקראטין את אישור משרד הבריאות.
אם היית חכמה לפני היית מבקשת לראות את אישור משרד הבריאות או נכנסת לאגף התמרוקים באתר שלהם ובודקת.
אל לך לחשוש,אמנם לא סימפטי לעבור טיפול קראטין רגיל,אך הסיכון הוא שלו ולא שלך מאחר והוא מבצע זאת על בסיס קבוע.
בפעם הבאה שימי לב לפרטים הקטנים ולבקש הוכחות בשטח ולא דברים בעלמא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)