טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, 2 שאלות , אני צובעת שיער בבית יוצא לי לעשות צבע כל שבועים וחצי גג- שזה הזוי (יש לי בחלק מהשיער שורשים לבנים) ממש מהר יוצאים לי שורשים, למשל השבוע עשיתי צבע, עברו ארבע ימים וכבר אני רואה שיער לבן (זאת אומרת באותו מקום לפני ארבעה ימים כשצבעתי לא היה לי שיער לבן, וכבר יש לי אפילו חפיפה אחת עוד לא הספקתי לעשות) איךאתה מסביר זאת??
ממש אודה לך להסבר על כך, למה אני צריכה לצבוע כל כך מהר (אחרי 2 חפיפות נגיד השבוע ושבוע נוסף וכבר אני צריכה לצבוע), והפעם זה עבר כל שיא כמו אחרי ארבעה ימים וכבר אני צריכה לצבוע, יש לציין שכשצבעתי אז זה נצבע...
אנא תשובתך ועזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב שיער גדל כס"מ בחודש באופן נורמלי ויש את אלה שהשיער אכן גודל יותר מהר וצומח כס"מ וחצי בחודש. לא אוכל להסביר מה קורה אצלך אך יש מוצר שנקרא "קראטרפי" שהוא ספריי לצביעת שיער לבן ומומלץ לשיער כשלך. יתרונות שהוא לא מכתים את הכרית ונשאר עד החפיפה ומאוד יעיל לכיסוי לבן וטישטוש שיער דליל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר