טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי יש לי שיער שחור טבעי. לפני כשנה הבהרתי את שערי וצבעתי אותו לבלונד התחזוק שלו היה בלתי אפשרי והצבע לא היה יפה אחרי שלושה חודשים צבעתי את השיער לשחור ולא צבעתי מאז היום השורש שלי הוא כחמישה ס"מ והבלונד התחיל לצאת לי בקצוות הצבע בקצוות הוא לא בלונד כמו שצבעתי אליו אלא בלונד שטני ממש יפה אני לא אוהבת את הצבע השחור בזמן האחרון חשבתי על לצבוע את השיער לחום ולהוסיף טיפה גוונים זהובים שישתלבו עם הקצוות הייתי רוצה לשמוע חוות דעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיערך עבר תהליך יחסית מורכב של צבע ואני ממליץ להגיע לאחד מאיתנו או למעצב שיער הקרוב לביתך כדי שיוכל לעשות הבחנה של שיערך מקרוב ולתת לך תשובה יותר מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר