טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ישלי תספורת עכשיו שפיצים עם זנב ודירוג ... הצורה של השיער שלי עגולה בצורת קסדה והוא גם שוכב זאת אומרת צמוד לראש אני חיבת לדעת איך אפשר ליצור שהשיער יהיה טיפה בנפח ולא דבוק ואיך לשנות את הצורה של האגרטל העגול בצורה קווית ומיוחדת ... מה להגיד לספר איך להסביר לו את הכוונה שלי ? ודבר שני אני מאוד אוהבת סגנון שיער אימו פריקי ואני לא יודעת איך להסביר לספר לעשות לי ככה ...........
מקוה שתעזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כול מה שאת צריכה לעשות זה ללכת לספר שלך ולהגיד שאת מעוניינת בפן נפוח ואני אישית עוד הייתי מוסיף לזה קצת בלאגן,זאת אומרת נפוח והכול כלפי הפנים ככה תקבלי את המראה הנפוח והמבולגן כמו שאת אוהבת של כל האימו למיניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד