החלקה יפנית שלא צלחה- אנא עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית שלא צלחה- אנא עזרתכם
    מור
    31/07/2016

הי,
    עשיתי חידוש החלקה יפנית ( יוקו סיסטם או לפחות זה מה שאמרו לי כי זה במספרה חדשה הפעם)בשורש השיער( זאת הפעם השלישית שלי..) וקטע קטן מסויים באזור שנמרח החומר שקרוב לשורש אחרי החפיפה מרגיש כמו שיער שרוף/ מקורזל קשה.
    שאר השיער בסדר חלק ורך כפי שאני רגילה מהחלקות בעבר.
    האם זה בר תיקון? הספר ביקש שאחזור על ממת שיראה,קצת מתלבטת אם יוסיף על זה חומר החלקה ויחריף את המצב הנוכחי או שיעזור בחומרים אחרים או פשוט להשאיר את זה כך כמו שציינתי זה שטח יחסית לא גדול אך עדיין מעצבן לגעת בשיער.
    אשמח לייעוץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלקה יפנית שלא צלחה- אנא עזרתכם - תגובה

רוני חתוכה
    01/08/2016

שלום רב
    מן הסתם הוא ינסה לתקן זאת בקראטין שזה בסדר ואין כל בעיה רק קחי בחשבון שזהו טיפול זמני והאיזור יחזור להיות כלעומת שהיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית שלא צלחה

מור
    01/08/2016

תודה על תגובתך.
    האם זה נוצר עקב השארה של ההחלקה יותר מידי זמן/ שטיפה לא נכונה?
    לכמה זמן יחזיק הקרטין? האם יש טיפול שיתקן את המצב לאורך זמן? וכמה זמן יחזיק הקרטין במידה ולא?
    סליחה על השאלות המרובות ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית שלא צלחה - תגובה

רוני חתוכה
    01/08/2016

שלום רב
    קשה מאוד לענות לך למה אצלך ספציפית זה קרה אבל בהחלט מנית את חלק מהסיבות לכישלון הטיפול.
    בכדי לענות על שאר השאלות את צריכה איבחון ראוי בכדי לענות נכונה ולהגדיר עבורך את הטיפול הנכון ולתוצאה מוגמרת ומושלמת.
    מזמין אותך לייעוץ בנושא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית שכשלה

מור
    01/08/2016

תודה רבה יכול מאוד להיות שאיעזר בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית

סטודיו חפיף
    07/08/2016

אני לא ממליץ לעשות שוב החלקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו