מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא כימיה בשיער - אשמח לייעוץ!!!ספר חדש03/08/2016
שלום רב!
יש לי לקוחה אשר הבסיס הטבעי שלה הוא 5
והיא צבועה 8.3 (בלונד כהה זהוב עם פסים בהירים צהוב/כתום - טון 9)
יש לציין שהלקוחה בעלת אפקט ירוק בשיער ובעלת יותר מ 50% שיער לבן.
ובכן, היא רוצה להישאר בטון 8 ולשנות לגוון בז' או קרמל אך שהצבע בשיער יהיה אחיד וללא אפקט ירוק.
אני יודע שעל מנת לנטרל ירוק אני מוכרח לשים מעט אדום בתערובת הצבע
אך מה הצבע שלמעשה אני אמור לצבוע על מנת להביא תוצאה אחידה ונקייה?
מדובר כפי ששמים לב בשינוי גוון בלבד, כך שאשתמש בשטיפה חצי קבועה.
או שמא צריך לעשות ניקוי במקרה זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא כימיה בשיער - אשמח לייעוץ!!! - תגובה
רוני חתוכה07/08/2016שלום רב
נכון שאמרת שצריך להוסיף טיפה אדום אך אם הצבע המבוקש הוא יותר כהה אין בעיה כלל אך אם הצבע הוא יותר בהיר תעשה ניקוי באפיסור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אם אני רוצה להישאר באותו טון 8??
ספר חדש07/08/2016יש לה פסים בשיער ועל מנת להביא אותה לצבע אחיד או שאני מכהה או שאני מבהיר כמו שאמרת... אך אם אני רוצה להישאר באותו טון 8?
כדאי לי לעשות ניקוי כדי להביא את הכל לצבע אחיד ואז לצבוע 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)