טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שערות הראש שלי עבות מאוד. השיער עצמו לא מלא בגלל נשירה מוגברת אבל השערה עצמה עבה. לפי מה שקראתי, שערות שהן עבות נוטות להתקרזל בלחות יותר מאשר שערות דקות. השיער שלי מאוד קשה לסידור. הוא לא מתולתל לגמרי אבל קשה לעשות לו פן, ואחרי שעה בחוץ הוא מתקרזל. חברות שלי, שלהן שיער מלא יותר אבל השערות שלהן דקות מצליחות להשאיר את השיער חלק גם בלחות של ת"א אבל אצלי זה לא המצב.
אני בכוונה לא כותבת שיש לי שיער עבה כי השיער עצמו לא מלא, פשוט השערות עבות ויש נטייה להתבלבל בין שיער מלא לשיער עבה...
איך מתמודדים עם שיער לא כל כך מלא אבל השערות עבות? יש החלקה שמתאימה במיוחד לשערות עבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב השיער שלך מושלם לטיפול החלקה של "ריבונדינג x" והתוצאה שאת רוצה שתהיה לך הינה חלומית. את מוזמנת לייעוץ ולקבלת מענה לבעיה שכיחה ולפיתרון מדהים עבורך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד