אשמח להסברים על המספרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להסברים על המספרים
    למד
    11/02/2017

היי ,,
    רציתי לשאול איזה מספר זה כחול וירוק בתורת הצבעים ? אני מבינה שחום בהיר עם גוון אפור זה 7.1 ואפור מחוזק 7.11, ברצוני לנסות לצבוע לחום בהיר עם כחול או ירוק משום שהצבע החלודתי עדיין צץ כשאני מנסה צבע עם סיומת של 1.
    עוד משהו שאשמח לקבל עליו הסבר , שמתי לב כשאני צובעת , אחרי זמן קצר שהצבע על השיער , נהייה חום בהיר יפה על השיער ( אחרי 15 דק בערך ) , אבל כאשר אני משאירה את הצבע עד הזמן הרצוי 40 רק אז החלודה צצה , אני מדמיינת את זה או שזה הגיוני ...? למה זה קורה ? אולי עדיף להוריד את הצבע אחרי זמן קצר?
    אציין שאני קונה צבעים איכותיים ממשווק למספרות , יש איזה צבע שכדי להתחיל בו ??
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להסברים על המספרים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין טון השיער שלי 3

למד
    11/02/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לדעת

רוני חתוכה
    12/02/2017

שלום רב
    פורום זה לא יתן לך תשובה חד משמעית כי לעיתים צריכים לבצע פיגמנטציה ולכן במקרה שלך את חייבת לבצע ייעוץ אצל בעל מקצוע.
    שנית חום בהיר הוא בטון 5 ו-7.1 זה בלונד אפרפר ולכן את קצת מבלבלת את עצמך.
    מזמין אותך לייעוץ ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו