מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעה על צביעה תוך ימים בודדיםסיון23/05/2017
לפני כשלושה חודשים עברתי הבהרה שלאחריה צבע השיער היה נראה בהיר אך כתום מידי. חודש אחר כך צבעתי עם מיכל 8.1 (לוריאל) שקניתי באירופה והצבע היה משגע אבל כשגדלו השורשים חשבתי לנסות להבהיר עוד וקניתי 9.1 (קולסטון מהארץ) והיה נדמה לי שזה בהיר מידי.
בצעד נואש קניתי יום למחרת הצביעה 8.1 של לוריאל מהארץ וצבעתי- והשיער נהייה חום!!! ועוד חום עם גוון ירקרק!
אני כבר יומיים עם החום על השיער- אני ממש אומללה ומתוסכלת. מצד אחד אני לא רוצה לשגע את השיער ולהרוס אותו אבל מצד שני ממש קשה לי להסתכל במראה...
האם צביעה נוספת ל-9.1 תבהיר את השיער או שעלולה לגרום לנזק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ בכלל.
רוני חתוכה23/05/2017שלום רב
המתיני לפחות שבועיים כדי לצבוע שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזו סיבה לא מומלץ?
סיון23/05/2017קודם כל תודה על התגובה.
האם תוכל להסביר מאיזו סיבה לא מומלץ? -האם לא מומלץ כי יעשה נזק לשיער או שלא מומלץ כי הצבע לא ייתפס טוב/ יצא צבע מוזר?
אשמח גם להבין מה האפקט של המתנה של שבועיים? במה זה עדיף על פני צביעה מיידית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק לשיער
רוני חתוכה04/06/2017שלום רב
צבע לשיער הינו חומר שבעזרת המפתח (חמצן) חודר פנימה לשיער ומשנה את הגוון כשעושים זאת שוב ובמיידי זה לא סימפטי לאיכות ולסיב השיערה צריכה להיות מנוחה לשיערה לאחר הצבע בכדי לתת לה גמישות רכות ולצבע להיקלט כראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)