צביעה על צביעה תוך ימים בודדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעה על צביעה תוך ימים בודדים
    סיון
    23/05/2017

לפני כשלושה חודשים עברתי הבהרה שלאחריה צבע השיער היה נראה בהיר אך כתום מידי. חודש אחר כך צבעתי עם מיכל 8.1 (לוריאל) שקניתי באירופה והצבע היה משגע אבל כשגדלו השורשים חשבתי לנסות להבהיר עוד וקניתי 9.1 (קולסטון מהארץ) והיה נדמה לי שזה בהיר מידי.
    בצעד נואש קניתי יום למחרת הצביעה 8.1 של לוריאל מהארץ וצבעתי- והשיער נהייה חום!!! ועוד חום עם גוון ירקרק!
    אני כבר יומיים עם החום על השיער- אני ממש אומללה ומתוסכלת. מצד אחד אני לא רוצה לשגע את השיער ולהרוס אותו אבל מצד שני ממש קשה לי להסתכל במראה...
    האם צביעה נוספת ל-9.1 תבהיר את השיער או שעלולה לגרום לנזק?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מומלץ בכלל.

רוני חתוכה
    23/05/2017

שלום רב
    המתיני לפחות שבועיים כדי לצבוע שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזו סיבה לא מומלץ?

סיון
    23/05/2017

קודם כל תודה על התגובה.
    האם תוכל להסביר מאיזו סיבה לא מומלץ? -האם לא מומלץ כי יעשה נזק לשיער או שלא מומלץ כי הצבע לא ייתפס טוב/ יצא צבע מוזר?
    אשמח גם להבין מה האפקט של המתנה של שבועיים? במה זה עדיף על פני צביעה מיידית?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק לשיער

רוני חתוכה
    04/06/2017

שלום רב
    צבע לשיער הינו חומר שבעזרת המפתח (חמצן) חודר פנימה לשיער ומשנה את הגוון כשעושים זאת שוב ובמיידי זה לא סימפטי לאיכות ולסיב השיערה צריכה להיות מנוחה לשיערה לאחר הצבע בכדי לתת לה גמישות רכות ולצבע להיקלט כראוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו