כמה קרם לחות זה נורמלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קרם לחות זה נורמלי
    שירי
    05/11/2017

שלום:
    זה הגיוני שאני שמה בערך 5-6 לחיצו של קם לחות לשיער? יכול להיות שכמות כזאת של לחיצות אומר שהקרם לא טוב או משהוא?
    יש לי שיער שמגיע לצלעות והוא חלק באופן טבעי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה קרם לחות זה נורמלי

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    16/11/2017

זה המון חומר לחות לשיער...את צריכה להרגיש קצת דביק ואם כן אז לשים חצי מהכמות ותתחילי מהקצוות כלפי מעלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממשיכה את השאלה

שאלה
    17/11/2017

אז ייתכן שהקרם לא טוב אם רק אחרי חמש לחיצות אני רואה שהשיר לא יבש או פריזי יותר? כי הוא חלק באופן טבעי אבל פריזי מאוד. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    17/11/2017

קודם כל לא ציינת את גילך.
    שנית השיער משתנה עם השנים ועם הגיל
    וחוץ מזה ניתן לפתור את הבעיה ובקלות...
    מוזמנת לייעוץ בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי

שירי
    19/11/2017

אני בת 26 ,השיער יחסית חלק באופן טבעי בלי מחלקים והוא לא עבה. רציתי רק לדעת האם ארבע לחיצות של קרם לחות הגיוני לאורך (עד הצלעות) וסוג כזה של שיער או שפשוט קרם לא מספיק טוב?
    אם אני שמה חמש לחיצות השיער נראה כאילו רטוב ואם אני שמה שלוש זה לא מספיק ככה שארבע זה מה שאני אמורה לשים השאלה אם זה נורמלי ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו