מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה קרם לחות זה נורמלישירי05/11/2017
שלום:
זה הגיוני שאני שמה בערך 5-6 לחיצו של קם לחות לשיער? יכול להיות שכמות כזאת של לחיצות אומר שהקרם לא טוב או משהוא?
יש לי שיער שמגיע לצלעות והוא חלק באופן טבעי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה16/11/2017זה המון חומר לחות לשיער...את צריכה להרגיש קצת דביק ואם כן אז לשים חצי מהכמות ותתחילי מהקצוות כלפי מעלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה את השאלה
שאלה17/11/2017אז ייתכן שהקרם לא טוב אם רק אחרי חמש לחיצות אני רואה שהשיר לא יבש או פריזי יותר? כי הוא חלק באופן טבעי אבל פריזי מאוד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה17/11/2017קודם כל לא ציינת את גילך.
שנית השיער משתנה עם השנים ועם הגיל
וחוץ מזה ניתן לפתור את הבעיה ובקלות...
מוזמנת לייעוץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
שירי19/11/2017אני בת 26 ,השיער יחסית חלק באופן טבעי בלי מחלקים והוא לא עבה. רציתי רק לדעת האם ארבע לחיצות של קרם לחות הגיוני לאורך (עד הצלעות) וסוג כזה של שיער או שפשוט קרם לא מספיק טוב?
אם אני שמה חמש לחיצות השיער נראה כאילו רטוב ואם אני שמה שלוש זה לא מספיק ככה שארבע זה מה שאני אמורה לשים השאלה אם זה נורמלי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)