טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, עד לידת ביתי בת השלוש השיער שלי היה מתולתל ,מלא נפח ואפשר לאמר מאד מרשים. מהלידה אני חווה נשירת שיער גדולה , כמות השיער ירדה עד לכשליש מנפחו. השיער שלי איבד מחיוניותו, הוא דהוי ,יבש מאד ונראה מאד רע. הגעתי למצב שאני פשוט אוספת אותו לכדור כי אני לא יודעת איך לסדר אותו שיראה בסדר. בבדיקת דם היה חוסר בחומצה פולית ולכן התחלתי לקחת לא מזמן. שאלתי היא: מה ניתן לעשות על מנת להחזיר לשיער את המראה הבריא? מודה לך מראש על התיחסותך...
בברכה כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ידוע מראש שהשיער נושר לאחר הלידה ואף חוזר לעצמו ברוב המקרים. רק עכשיו בדקת את הנושא לאחר 3 שנים זה קצת מאוחר מידי...אבל בדרך כלל זה מסתדר אם תקפידי להשלים את הויטמינים החסרים. מקווה שאת בסטטיסטיקה שזה יחזור לעצמו. לגבי נראות השיער וחזרתו למראה אסטתי ויפה את צריכה להגיע לייעוץ..ולהחזיר את הברק לקדמותו ולצמיתות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר