מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הגוון הבהיר של האומברה יחזור עם החפיפות?דניאלה18/12/2017
שלום רב!
יש לי כמה שאלות ברשותך.
ראשית, אני בעלת שיער חום כהה, רכשתי צבע בסופר פארם
דומה לצבע שלי אך בהיר יותר ויצא לי אדמדמם. בקיצור, הלכתי למספרה, עשו לי שטיפה+אומברה היות ורציתי שיער בגוון בהיר אך גם לא בלונדיני מידי. הבעיה שמה שעשו לי יצא צהבהב מידי וקצת נלחצתי מכך כי אני עם שיער חום כהה בטבעי. לאחר מכן עשו לי שטיפה של 3% ממש לעשר דק כי לא אהבתי את הבלונד הצהוב הזה כלכך. וכרגע השיער הוא עדיין בהיר, סוג של דבש בהיר ובשמש הוא ממש כמו בלונד בהיר. הבלונד הצהוב הזה שלא אהבתי קצת היטשטש, ברמה מינימלית+. בשמש הוא יותר מורגש וצהוב. השאלה היא כזאת-
1. האם לאחר חפיפות עם הזמן- קיים סיכוי שהבלונד הצהבהב שלא אהבתי יחזור? היות ועשו לי שטיפה של 3% ל10 דק? עידנו לי את הצבע ממש בקליל. במידה והצבע יחזור, כמה זמן יקח? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונד צהבהב
רוני חתוכה21/12/2017שלום רב
שטיפה כשמה כן היא שטיפה...הצבע יישטף ויחזור הבלונד שאינך אוהבת.
אם תעשי צבע במספרה כמובן שישבור את הצהוב תקבלי את הגוון הרצוי ללא כל בעיה.
צבע הינו קבוע ושטיפה נשטפת אט אט מהשיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)