3 הבהרות בחודשיים- האם נגרם נזק? ומה הטיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 הבהרות בחודשיים- האם נגרם נזק? ומה הטיפול?
    נעמי כהן
    25/12/2017

שלום,
    אני אחת שלא נוהגת ללכת למספרות ולצבוע את שערי בכלל.
    ובחודש נובמבר החלטתי על דעת עצמי לקנות צבע מהניו פארם צבע דומה לשלי ויצא לי כתום. הלכתי למספרה הקרובה ושם עשו שטיפה שהחזירה את הטבעי ועליה עשו אומברה לגוון דבש שכמעט ולא היה מורגש.. הרגשתי שלא עשו כלום חוץ מזה שתיקנו לי. ואז לאחר שבוע שוב הלכתי והפעם עשו לי שוב, אומברה יותר בהירה מה שביקשתי, שהיא יצאה בגוון ירקרק צהבהב משהו קצת מוזר וזה גרם לי פשוט לבכות ועשו לי על זה שטיפה וזה קצת התכהה. כנראה לא מקצועי למרות שהלכתי למספרה והכל. מפה לשם חיכיתי 3 שבועות ובפעם האחרונה עשו לי את הגוון שביקשתי.. בלונד בהיר אבל יפה שאין בו גוון ירוק או משהו בסגנון.
    בקיצור- יצא שעשו לי הבהרה על השיער כ- 3 פעמים רק שבפעם האחרונה חיכיתי 3 שבועות. אני לא יודעת עד כמה זה משנה והאם עשיתי איזהשהו נזק לשערי בכל זה?
    אציין ששערי הוא מתולתל, ואני הבנתי שהבהרה יכולה לגרום לתלתלים להישבר ולא להיראות כמו תלתלים? האם זה דבר שהוא נכון ומה ניתן לעשות? השיער שלי לא תלתלים ביסלי, אלא תלתלים גלי. אני כמובן סיימתי עם כל זה ולא הולכת יותר לשום מקום אבל לפי סיפורי, האם לדעתך יכול להיגרם נזק לטווח ארוך? או לטווח קצר? אני רוצה לציין שבהבהרות שעשו לי, האחרונה ולפניה, אני יודעת שהם השתמשו באופלקס וגם רכשתי את אופלקס מס 3 במקום מרכך פעם בשבוע בבית.
    הבהרה אחרונה+לפניה השתמשו באופלקס. לגבי הראושנה אינני יודעת.
    מה דעתך? האם אתה ממליץ אולי לעשות יותר מסיכות? יותר להשתמש בתקופה הזאת בסרום? משהו שאתה ממליץ? ואם בכלל נגרם נזק להערכתך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    29/12/2017

אם השיער עכשיו נראה טוב ואת מטפלת כראוי בשיער גם עכשיו אז זה בסדר ישמצבים שחייבים להבהיר כדי להגיע לטונים מסויימים כמה פעמים.
    אם שמו אולפלקס אז הכל טוב לדעתי לא קרה כלום כלל וכלל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו