מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצתך- שמפו ביוטין ללא מלחים או לייבל אם לשיער דליל עם התקרחות.מורן מלול27/12/2017
שלום רב,
אני משתמשת כבר שנים בשמפו אדנ שולדרס ונאמר לי שהוא הכי גרוע לשיער ולזרוק אותו לפח. שהוא עושה לי קרקפרת שומנית.
יש לי שיער נורא דק ודליל עם נשירה ואפילו התחילו לי קרחות בשיער למעלה...
המליצו לי על שמפו לייבל אם לשיער צבוע ללא מלחים באופן קבוע והמסיכה שלו- שיבולת שועל ודבש..
האמת רציתי לשאול אותך בנוגע לתכשירים אלו מה דעתך עליהם האם הם באמת טובים??
ועוד שאלה נוספת ברשותך-
יש עוד שמפו אחד שהבנתי שהוא מצויין וניתן לרכוש בסופר פארם.. קוראים לו שמפו ביוטין אבלון אורגניקס
שמפו טיפולי לנשירת שיער.. ממש מטפל בנשירה, מבוסס על שמנים ותמציות צמחיות. עם הויטמין ביוטין, לשיקום ומעודד את צמיחת השערה. בנוסף, מכיל השמפו קומפלקס ויטמיני B, ויטמין C ופרוטאין (חלבון) חיטה המסייעים לחיזוק שורשי השיער, מונעים נשירה ומעניקים לשיער מראה בריא, מלא ובוהק. שמפו ביוטין מכיל תמצית רוזמרין הממריצה את זרימת הדם לקרקפת ומאפשרת הזנה טובה של יותר של עור הקרקפת והשיער.
סליחה על האורך, אבל היתי רוצה שתתיחס לתכשרים אלו גם של לייבל וגם השמפו ביוטין.. מה המלצתך? או אולי לשלב בין שניהם? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/12/2017תמיד ניתן לשלב בין חומרי טיפוח והיגיינה ואף מומלץ מאוד כדי שהשיער או העור לא יתרגלו לסוג אחד של חומר.
שני המוצרים שכתבת הם שונים.
שמפו ביוטין הוא מוצר סופרפארם והינו מיועד לכלל האוכלוסיה ולמעשה אין תרופה אחד שמתאימה לכולם ולכן את יכולה לנסות ואם זה לא עוזר אז מנסים מוצר שהינו כמו "מרשם רופא" למילוי שיער דליל. תנסי ותבדקי את השמפו ואז תחליטי.
לגבי לייבל מ. הוא מוצר ברמה גבוהה מאוד לשיער יבש וצבוע והם נקראים האני אנד האוט וממליץ בחום לטיפול לחות גבוהה לשיער
שלבי בין השניים ותמיד מסיכה בסוף החפיפה ללא מרכך והמתנה של כ 7 דקות לערך ולשטוף.לפחות 5 ימים בשבוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)