טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אתמול עשיתי גוונים בשיטת רולים שיטה איטלקית שלא פוגעת בשיער ולא הורסת אותו אבל לצערי הרב זה לא רמת החמצון שעשו לי עם החומר בוא נגיד עשתה לא טוב לשיער עכשיו הספרית שעשתה לי את הגוונים מרחה לי כמות נדיבה של חומר לא יודעת עכשיו היא ביקשה שאני אופלקס אחרי כול חפיפה אחרי שהסתרקתי ראיתי שהשיער פשוט נשבר איך עושים כזאת מה אני צריכה לעשות עכשיו לחכות עד שהשיער יצא החוצה נכון בפעם הקודמת לא עשו לי ככה גוונים לא ברמת חמצוו כזאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עשו נזק גדול לשיער ועכשיו רוצים להחיות אותו עם אולפלקס. לא מספיק לשקם שיער עם אולפלקס ניתן לבצע שיקום רציני יותר אך לשם כך עלייך להגיע לייעוץ ואיבחון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד