טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך רוני. השיער שלי במצב די טוב יחסית, אני בן 32 עוד מעט, אין לי התרקחות מסיבית, מפרצים קטנים, בקרקפת יש טיפה דלילות בצד ימין, אבל מעט. סוג השיער שלי דק, ויש מעט דלילות מקדימה. אני תמיד מסדר את השיער והוא נראה די בסדר בלי סימנים של התקרחות. רציתי לשמור על הקיים ואולי אפילו להצמיח כמה שורשים חדשים אם אפשרי בכלל. שמעתי הרבה על מינוקסידיל 5, ראיתי הרבה סרטונים ותגובות באינטרנט ואחוזי ההצלחה די הפתיעו אותי לטובה. כמובן שזה בא עם תופעות לוואי קצת, גירוי בקרקפת, טיפה אדמומיות, אבל אם יש שיער אולי זה פחות יהיה גלוי לעין. מה דעתך? בשימוש עם התכשיר הזה? מכיר אנשים שמשתמשים? אולי אתה מטפל בזה על אנשים? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעיקרון אין בעיה להשתמש במינוקסידיל לשימור הקיים ניתן גם לקחת ביוטין שהוא מולטי ויטמין ועוזר לשמר בנוסף או במקום את הקיים...בעיקרון אתה פועל נכון ומומלץ ביותר להשתמש במינוקסי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד