מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ממש נואשת-בבקשה עזרה דחופה!!!חסוי25/05/2008
אני בת 32, התחלתי עם פתיחות תלתלים מגיל 17, במהלך השנים עשיתי הרבה צבעים, גוונים, פתיחת תלתלים והגרוע מכל השתמשתי גם בסאן אין, הפסקתי "לשחק" בשיער לפני שנה וחזרתי לצבע הטבעי.
לפני כשנה גם הפסקתי עם גלולות, ומאז שערי אינו מסתדר, ניסיתי את כל החומרים האפשרים ואין שום חומר אשר מוריד לי את הנפיחות ומסדר את שערי. (השורש יותר בעייתי משאר השיער).
1. מה עלי לעשות כדי ששערי יראה נורמלי ולא מקורזל, קש, ונפוח?
2. מהי התדירות אשר אפשר לעשות פתיחת תלתלים? (עשיתי לפני חודשיים וחצי ועכשיו השיער ניראה כאילו לא עשיתי שבעה חודשים).
3. האם יש קשר בין הגלולות לבעיה (אולי הורמונלי, ואם כן מה עושים)?
4. האם מומלץ לי לעשות החלקה יפנית? (הבעיה בשורש)
תודה רבה על היחס ותשומת הלב שאתם נותנים, זה עוזר מאוד!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן, זאב בבקשה תגיבו
חסוי26/05/2008זאב, רונן ערב טוב,
בבקשה תתיחסו למצוקתי, אני ממש נואשת.
אשמח לקבל תשובה בזמן הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מגיבים??????????
חסוי27/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כדאי?!
חנצה04/06/2008אני גם רוצה לעות פתתיחת תלתלים ואני לא יודעת אם לעשות כי אני לא יודעת איך זה ניראה בסוףף יש לך תמונות להעלות שניראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)