אני ממש נואשת-בבקשה עזרה דחופה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש נואשת-בבקשה עזרה דחופה!!!
    חסוי
    25/05/2008

אני בת 32, התחלתי עם פתיחות תלתלים מגיל 17, במהלך השנים עשיתי הרבה צבעים, גוונים, פתיחת תלתלים והגרוע מכל השתמשתי גם בסאן אין, הפסקתי "לשחק" בשיער לפני שנה וחזרתי לצבע הטבעי.
    לפני כשנה גם הפסקתי עם גלולות, ומאז שערי אינו מסתדר, ניסיתי את כל החומרים האפשרים ואין שום חומר אשר מוריד לי את הנפיחות ומסדר את שערי. (השורש יותר בעייתי משאר השיער).
    1. מה עלי לעשות כדי ששערי יראה נורמלי ולא מקורזל, קש, ונפוח?
    2. מהי התדירות אשר אפשר לעשות פתיחת תלתלים? (עשיתי לפני חודשיים וחצי ועכשיו השיער ניראה כאילו לא עשיתי שבעה חודשים).
    3. האם יש קשר בין הגלולות לבעיה (אולי הורמונלי, ואם כן מה עושים)?
    4. האם מומלץ לי לעשות החלקה יפנית? (הבעיה בשורש)
    תודה רבה על היחס ותשומת הלב שאתם נותנים, זה עוזר מאוד!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רונן, זאב בבקשה תגיבו

חסוי
    26/05/2008

זאב, רונן ערב טוב,

בבקשה תתיחסו למצוקתי, אני ממש נואשת.
    אשמח לקבל תשובה בזמן הקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מגיבים??????????

חסוי
    27/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כדאי?!

חנצה
    04/06/2008

אני גם רוצה לעות פתתיחת תלתלים ואני לא יודעת אם לעשות כי אני לא יודעת איך זה ניראה בסוףף יש לך תמונות להעלות שניראה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו