טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רוני שלום רב הלכתי לייעוץ לספר בנוגע לפריזיות ויובש בשיער. במספרה הוא חפף לי את השיער ושם קרם לחות של סרינה קיי. התוצאה הייתה די קרובה למה שאני רוצה אבל רציתי לשאול אותך: האם ייתכן שבזכות השמפו והמרכך שהוא חפף לי את השיער איתם,ואז עם הקרם לחות זה קרוב לתוצאה שאני רוצה מהשיער? זאת אומרת,אם לי בבית אין את המרכך והשמפו שאיתם הוא חפף לי את השיער אז אין סיכוי שהתוצאה תיהיה זהה כשאני אחפוף בשמפו ומרכך שונים שיש לי בבית? אני רוצה לדעת כדי לדעת אם לקנות ממנו את הקרם לחות לשיער או לא... תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם מוצרי השיער המקצועיים שהספר המליץ לך עושים לך טוב בטווח הארוך אז מה השאלה בכלל...בשביל להסיר ספק שימי אצלו שוב את החומרים ובידקי שהכל בסדר במידה וכן לכי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר