נשירת שיער מתמשכת אחרי החלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער מתמשכת אחרי החלקות
    שירן
    26/08/2018

היי, אני מתולתלת שעשתה החלקות בערך מגיל 16-17, לפני שנה וחצי עשיתי את ההחלקה האחרונה שלי ומאז כבר חזרתי לתלתלים שלי והסתפרתי עד הכתפיים כך שרק הקצוות נשארו חלקות.
    מאז שהתחלתי עם ההחלקות נהייתה לי נשירה מטורפת וחשבתי שזה בגלל זה, אבל מאז שהפסקתי את ההחלקות וחזרתי לתלתלים הנשירה לא מפסיקה. שיניתי תזונה, עשיתי בדיקות דם, ואפילו כשהסתפרתי הנשירה שלי רק החמירה, לא יודעת אם בגלל התספורת או בגלל התכשירים החדשים שהספר המליץ לי להשתמש בהם. השיער שלי כבר נהיה מאוד דליל ואני כבר לא יודעת מה לעשות כדי להפסיק את זה. אני רואה על הקצוות שלי בשיער כמה שהוא פוחת בזמן קצר וזה ממש מלחיץ אותי. אשמח לעצה מה אפשר לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    27/08/2018

את כבר כותבת שאת בלחץ ונשירת שיער מגיעה במיוחד מלחץ נפשי ויש עוד...גנטיקה, תזונה לקוייה, חילופי עונות, תרופות, בלוטת התריס, דיאטה, נשירה טיבעית, אמרנו לחץ נפשי אנמיה וכו'.
    אז הביני שאין כל קשר מדעית להחלקות שיער או כל טיפול אחר אשר מבוצע במספרה אחרת היית שומעת על כך באמצעי התקשורת ובמשרד הבריאות כך שהכל תקין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו