טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היה לי שיער גלי ורך. התחלתי לצבוע בצבע ללא המוניה כי התחיל לי שערות לבנות. מזה שנתיים שאני עושה כל בוקר מחליק לשיער לעצמי. היום השיער ממש נהרס לי...שערות נשברות ונהיה לי שיער "ליפה" רוצה לחזור לשיער המהמם שהיה לי, איך אני משקמת אותו? אני לא יכולה בלי מחליק כי הדירוג שלי יראה יותר גרוע. אולי יש לך פתרון יצירתי??? נ.ב- אני כרגע בהריון בחודש חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנו טיפול מיוחד שמחזיר את הברק והנראות הטיבעית האמיתית שנקרא "ריבונדינג x". זהו טיפול שיקום שיער לצמיתות שלוקח את כל ההיסטוריה של השיער שלך והופך אותו למושלם. זוהי החלקה יפנית קבועה ואין שום חשש ונזק אלא ההיפך זהו טיפול בטיחותי ומושלם לשיער כמומשאת מתארת. נשמח לראותך לקבלת ייעוץ מקיף עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר