שיער נשר ונקרע אחרי החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער נשר ונקרע אחרי החלקה
    דנה
    16/09/2018

היי,
    יש לי שיער מתולתל, יבש ונפוח. החלק הכי מטריד בשיער זה מקדימה כשעושה קוקו- בלתי אפשרי בלי החלקה. המון שוונצים וקירזול מהשורש. כבר שנים על גבי שנים אני עושה את ההחלקות הכימיות הישנות בשורש. החלקה גלאט של שוורצקוף הפשוטה. וזה לא משהו אבל עוזר לי למה שאני צריכה ואז אני עושה פנים או משתמשת במברשת חשמלית. מידי פעם מנסה החלקות אחרות ולא מרוצה- כמו קראטין, ברזילאית נראה לי, אורגנית וכו׳. לפני כשלושה חודשים עשיתי החלקה אורגנית של נוטרל טאצ׳ ולפני שבועיים צבע בשורש. היום עשיתי כרגיל את ההחלקה הכימית בשורש ולאחר שטיפת המנטרל חצי שיער נשאר בכיור!!! כמויות מטורפות! אין צורך להגיד שנכנסתי ללחץ מטורף. הספרית עשתה לי פן ומסתבר שהשיער נהיה דליל מאוד- נשר המון שיער ובדרך כלל יש לי הרבה שיער. כך הקדימה נתלש לגמרי וכל הכתר למעלה חצוי כאילו כמו פוני קצר מאוד עומד. אין לי אפשרות ללכת עם קוקו יותר בעצם שככה אני הולכת רוב חיי. זולות מזה מרגיש שהשיער למעלה נשרף לגמרי ויש תחושה ממשית של צמר פלדה. אי אפשר לגעת. אחרי שבכיתי במשך שעות, רוצה לשאול קודם כל האם השיער יצמח מתישהו- הכוונה גם לדילול וגם לשיער שנחתך. שנית, מה אני עושה עכשיו???? לא יודעת אם לחפוף שכן בדרך כלל חופפת אחרי ארבעה ימים שההחלקה תעבוד. מפחדת שאקום בבוקר קרחת. קרוב משפחה שהוא ספר המליץ לעשות מחרתיים שיקום של מון פלטין. האם מותר לי לעשות פנים? אם לא, אז בכלל אין סיכוי שאסתדר. בקיצור לא יודעת איך להמשיך מכאן. למה זה קרה בכלל פתאום?? אני ממש מתחננת שתענו לי על כל השאלות ששאלתי. סליחה על הבלבול, פשוט ממש נסערת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער נשר ונקרע אחרי החלקה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    17/09/2018

נתחיל מזה שאת צריכה להירגע ובאמת...אין ממה להילחץ.
    ועכשיו אסביר:את כל הזמן נלחמת בשיער ובכלים הממש לא נכונים.
    כשיער נקרע זה כשהגיעו שיאי כל השיאים בלהרוס אותו ולכן יש דרך להפוך את השיער לבריא וחלק במקרה שלך את משתמשת בחומרים כימיים קשים ופרימיטיביים שפשוט בלי ידע מקצועי ואמנות מריחה את גוזרת את דינו של שיערך.
    שמות של חומרי טיפוח וכו' ישפרו במעט אך לא יביאו לתוצאה הנראית לעין.
    ולכן ישנו טיפול אך את חייבת לתת לשיער לפחות חודש מנוחה ורק אז הגיע אלינו ונתחיל להראות לך את האור בנושא...אמיתי לגמריי.
    חוץ מזה אם לא תעשי נזקים נוספים שיערך ישוב לקדמותו והכל יהיה בסדר.
    נשמח לראותך ולחדש לך דברים שאינך יודעת וללמד אותך איך מתייחסים לשיער ביום יום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! אבל מה לעשות עכשיו?

דנה
    17/09/2018

האם מותר לפחות לעשות פן? מתי לחפוף את השיער? והאם לא כדאי כבר השבוע לעדות את השיקום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    19/09/2018

חייבים לראות ורק אז לחוות דעה...תגיעי אלינו וניתן לך חוות דעת מקיפה ולהחזרת השקט הנפשי.
    פני אלינו במייל לקביעת ייעוץ בנושא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו