יובש בשיער לא עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בשיער לא עזרה
    גלי
    26/09/2018

רוני שלום
    לא מובן לי משהוא ואני חייבת שתעזור לי-אחרי חפיפה אני נוטה לשים קרם לחות על השיער. בחלקו העליון של השיער, זה שקרוב לקרקפת ,הקרם לחות עובד מצויין ואין לי יובש בשיער,אבל בחלקו התחתון של השיער ,החל מהאוזניים ומטה (יש לי שיער ארוך,גלי -מתולתל),תמיד נשארים חלקים כשהשיער מתייבש נראים יבשים ופריזיים לחלוטין. אני ממש דואגת למרוח את הקרם על כל השיער אבל תמיד נשארים חלקים יבשים לחלוטין וזה לא מובן לי.

יכול להיות שהקרם בכלל לא נכון למרות שלחלקו העליון של השיער הוא עושה טוב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בשיער לא עזרה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    26/09/2018

היי...
    קודם כל מריחת הלחות על שיער מנוגב.
    שנית יש להבריש את השיער לאחר שמרחנו את כל השיער כדי שהחומר ייקלט באופן שווה.
    ייתכן ששווה לבדוק קרם לחות אחר טוב יותר.
    בידקי ועדכני.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שהוא לא טוב?

גלי
    27/09/2018

תודה.
    שמתי על שיער מנוגב ואני תמיד מסרקת אחרי שאני שמה את הקרם. לגבי סוג הקרם:יש לי של סרינה קיי ..יכול להיות שהוא לא טוב? זה לא מהזולים בסופרפאם .....
    תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    03/10/2018

ממליץ לך על "קרל קרים" של לייבל מ.
    ישנם לחויות שאינן בעלות חומר פעיל גבוה ובפועל יש יותר מים מחומר פעיל במוצר ולכן זה לא עושה את העבודה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו