מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פתרוןליאל08/06/2007
היי יש לי שיער מתולתל יפה ,הבעיה היא שהוא יבש מאוד מאוד מאוד וכל חומר שאני מנסה לא טוב לי אני מחפשת חומר שיעשה לי את השיער במראה טבעי על איזה חומר אתה ממליץ ? ועוד דבר כרגע אני ממש רוצה לעשות החלקה אך קשה לי מאוד לוותר על התתלים מה שהכי הייתי רוצה זה שהשיער יהיה חלק מהשורש עד הכתפיים ואז יתחיל להתלתל האם יש משהו שיוכל לעשות את השיער כזה? והאם יש משהו שיכול להבריא את השיער כך שהוא לא יהיה יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאל!
רותם אטיאס09/06/20071. אני ממליצה בחום על נטרול פורמולה על בסיס ג'ל [הצהוב] הוא נותן לשיער מראה של ברק ושומר עליו למשך שעות רבות!
2. לא לעשות החלקה!! תלתלים זה יפה ולא משנה מה! חלק זה כמו כולם.. אבל תלתלים?? זה שלך ורק שלך תישמרי על הייחודיות של השיער.. תחפפי פעמיים במקלחת על שמפו מיוחד לשיער ואל תחסכי כסף כי שיער? זה הכל! תשתמשי בקרם שהמלצתי זה עזר גם לי ויש לי שיער כמו שלך...
אז תשמרי על השיער שלך והכל יהיה טוב!
שמחה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי ...
רונן פלג09/06/2007שיש פתיחת תלתלים "אסטנסו" מבית לוריאל וקיבלת את התוצאה במדויק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים
אדווה10/06/2007גם לי ישנה את אותה הבעיה עם השיער המתולתל ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג את המוצר המדובר מבית לוריאל ובכלל איך לטפל בשיער מתולתל וצבוע על מנת שהתחתלים יהיו רכים ומלאי ברק למרות השימוש בצבע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקסטנסו
רונן פלג10/06/2007בכל מספרה שעובדת עם לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)