האם יש פתרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש פתרון
    ליאל
    08/06/2007

היי יש לי שיער מתולתל יפה ,הבעיה היא שהוא יבש מאוד מאוד מאוד וכל חומר שאני מנסה לא טוב לי אני מחפשת חומר שיעשה לי את השיער במראה טבעי על איזה חומר אתה ממליץ ? ועוד דבר כרגע אני ממש רוצה לעשות החלקה אך קשה לי מאוד לוותר על התתלים מה שהכי הייתי רוצה זה שהשיער יהיה חלק מהשורש עד הכתפיים ואז יתחיל להתלתל האם יש משהו שיוכל לעשות את השיער כזה? והאם יש משהו שיכול להבריא את השיער כך שהוא לא יהיה יבש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש פתרון

הוספת תגובה

• לליאל!

רותם אטיאס
    09/06/2007

1. אני ממליצה בחום על נטרול פורמולה על בסיס ג'ל [הצהוב] הוא נותן לשיער מראה של ברק ושומר עליו למשך שעות רבות!

2. לא לעשות החלקה!! תלתלים זה יפה ולא משנה מה! חלק זה כמו כולם.. אבל תלתלים?? זה שלך ורק שלך תישמרי על הייחודיות של השיער.. תחפפי פעמיים במקלחת על שמפו מיוחד לשיער ואל תחסכי כסף כי שיער? זה הכל! תשתמשי בקרם שהמלצתי זה עזר גם לי ויש לי שיער כמו שלך...
    אז תשמרי על השיער שלך והכל יהיה טוב!

שמחה שעזרתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוודאי ...

רונן פלג
    09/06/2007

שיש פתיחת תלתלים "אסטנסו" מבית לוריאל וקיבלת את התוצאה במדויק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה משיגים

אדווה
    10/06/2007

גם לי ישנה את אותה הבעיה עם השיער המתולתל ורציתי לדעת היכן ניתן להשיג את המוצר המדובר מבית לוריאל ובכלל איך לטפל בשיער מתולתל וצבוע על מנת שהתחתלים יהיו רכים ומלאי ברק למרות השימוש בצבע???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקסטנסו

רונן פלג
    10/06/2007

בכל מספרה שעובדת עם לוריאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו