יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    אורלי
    08/06/2007

יש לי בעיה שאני ממש לא אוהבת את השיער שלי הוא מתולתל ויבש ואני לא יכולה לפזר אותה והוא כל הזמן מתנפח מגעיל-אני חושבת לעשות החלקה אבל אני פוחדת שזה יהרוס לי את השיער וכשהוא יגדל הוא יגדל מתולתל ואז זה יהיה מבולגן אבל אני רוצה חלק-האם יש איזשהו קרם שיגרום לשיער להיות חלק אם אני אשתמש בו כל יום??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• אורלי

רונן פלג
    09/06/2007

את יכולה לבצע החלקה קלה/פתיחת תלתלים ובכך להוריד נפח בצורה משמעותית מבלי לפגוע באופיו המתולתל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לחזור לצבע טבעי

אנג'ל
    12/06/2007

שלום,
    לפני כמה שבועות השתמשתי בתכשיר הנקרא sun in, במקרה ואינך מכיר, זה ספריי שמבהיר את השיער בעזרת חום השמש או פן ,
    כעת אני רוצה לחזור לצבע הטבעי שלי, ואני לא יודעת איך, [הצבע הטבעי זה חום כהה מאוד, ]
    אמרו לי שחפיפה ברוזמרין מכהה את השיער , וזה באמת עזר לי אבלל עדיין לא הגעתי לצבע הקודם שהיה לי.

רציתי לשאול אם ישנם תכשירים שמכהים את השיער , מלבד צביעות.

בנוסף רציתי לשאול אם שטיפה לצבע כהה תכהה את השיער מעט גם לאחר שתרד?

תודה מראש,
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה

זאב לוין
    12/06/2007

את יכולה להכהות את שיערך בצבע ללא המוניה(שטיפה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו