מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיהאורלי08/06/2007
יש לי בעיה שאני ממש לא אוהבת את השיער שלי הוא מתולתל ויבש ואני לא יכולה לפזר אותה והוא כל הזמן מתנפח מגעיל-אני חושבת לעשות החלקה אבל אני פוחדת שזה יהרוס לי את השיער וכשהוא יגדל הוא יגדל מתולתל ואז זה יהיה מבולגן אבל אני רוצה חלק-האם יש איזשהו קרם שיגרום לשיער להיות חלק אם אני אשתמש בו כל יום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
רונן פלג09/06/2007את יכולה לבצע החלקה קלה/פתיחת תלתלים ובכך להוריד נפח בצורה משמעותית מבלי לפגוע באופיו המתולתל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לחזור לצבע טבעי
אנג'ל12/06/2007שלום,
לפני כמה שבועות השתמשתי בתכשיר הנקרא sun in, במקרה ואינך מכיר, זה ספריי שמבהיר את השיער בעזרת חום השמש או פן ,
כעת אני רוצה לחזור לצבע הטבעי שלי, ואני לא יודעת איך, [הצבע הטבעי זה חום כהה מאוד, ]
אמרו לי שחפיפה ברוזמרין מכהה את השיער , וזה באמת עזר לי אבלל עדיין לא הגעתי לצבע הקודם שהיה לי.
רציתי לשאול אם ישנם תכשירים שמכהים את השיער , מלבד צביעות.
בנוסף רציתי לשאול אם שטיפה לצבע כהה תכהה את השיער מעט גם לאחר שתרד?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
זאב לוין12/06/2007את יכולה להכהות את שיערך בצבע ללא המוניה(שטיפה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)