רוצה לשאול כמה שאלות ( 21)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לשאול כמה שאלות ( 21)
    אלי
    25/10/2018

רוצה לשאול כמה שאלות . חייל משוחרר ומאריך שיער , לא משתמש בתכשירים נוספים אלא רק בשמפו צמחי - שלא מכיל פראבאנים SLS ווכימיקלים קשים. לא משמתמש במרכך גם כן.
    משתמש במסרק לפני מקלחת כדי שהשיער יהיה מסודר . חופף עם מים קרים כמובן , השאלה שלי אם אני חופף בתדירות של פעמיים שלוש בשבוע - ואני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע, איך זה מסתדר? לשטוף את השיער עם מים בימים שאני לא חופף? שאלה 2 - ראיתי שיש שיטה חדשה בחו"ל (לחפוף רק עם מים) - מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לשאול כמה שאלות ( 21)

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    28/10/2018

אתה מנסה להשקיע אך לא מבין מה אתה עושה ואת ההשלכות.
    לדוגמא אתה מתקלח יום יום למה? הגיינה!
    אתה מצחצח שיניים יום יום למה? הגיינה!
    ומה עם השיער?
    לא משנה עם מלחים בלי מלחים השיער צומח מהקרקפת בדיוק כמו צמח שצומח מהאדמה ולכן העור בקרקרפת צריך להיות הגייני ונקי.
    אם אתה רוצה לצחצח שיניים רק עם מים תנסה למה לא?
    נראה מה יקרה?
    אתה מבין למה כוונתי....נכון?
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטיפה של השיער רק עם מים

אלי
    29/10/2018

ואם אני משתמש עם שמפו צמחי כמו שציינתי למעלה ( שלא מכיל SLS פראבנים וכימקלים נוספים) בתדירות של 2-3 ימים בשבוע - בימים שאני לא חופף - לא לשטוף בכלל את השיער או לשטוף רק עם מים?

בנוגע לסירוק- בריא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

רוני חתוכה
    31/10/2018

בוודאי תשטוף עם מים הרי אמרנו שהשיער כמו העור זקוק ללחות.
    סירוק מומלץ להזרמת הדם בקרקפת ושיער משוחרר ומסודר ונקי מקשרים ולמראה אסטתי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו