מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לשאול כמה שאלות ( 21)אלי25/10/2018
רוצה לשאול כמה שאלות . חייל משוחרר ומאריך שיער , לא משתמש בתכשירים נוספים אלא רק בשמפו צמחי - שלא מכיל פראבאנים SLS ווכימיקלים קשים. לא משמתמש במרכך גם כן.
משתמש במסרק לפני מקלחת כדי שהשיער יהיה מסודר . חופף עם מים קרים כמובן , השאלה שלי אם אני חופף בתדירות של פעמיים שלוש בשבוע - ואני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע, איך זה מסתדר? לשטוף את השיער עם מים בימים שאני לא חופף? שאלה 2 - ראיתי שיש שיטה חדשה בחו"ל (לחפוף רק עם מים) - מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה28/10/2018אתה מנסה להשקיע אך לא מבין מה אתה עושה ואת ההשלכות.
לדוגמא אתה מתקלח יום יום למה? הגיינה!
אתה מצחצח שיניים יום יום למה? הגיינה!
ומה עם השיער?
לא משנה עם מלחים בלי מלחים השיער צומח מהקרקפת בדיוק כמו צמח שצומח מהאדמה ולכן העור בקרקרפת צריך להיות הגייני ונקי.
אם אתה רוצה לצחצח שיניים רק עם מים תנסה למה לא?
נראה מה יקרה?
אתה מבין למה כוונתי....נכון?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפה של השיער רק עם מים
אלי29/10/2018ואם אני משתמש עם שמפו צמחי כמו שציינתי למעלה ( שלא מכיל SLS פראבנים וכימקלים נוספים) בתדירות של 2-3 ימים בשבוע - בימים שאני לא חופף - לא לשטוף בכלל את השיער או לשטוף רק עם מים?
בנוגע לסירוק- בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה31/10/2018בוודאי תשטוף עם מים הרי אמרנו שהשיער כמו העור זקוק ללחות.
סירוק מומלץ להזרמת הדם בקרקפת ושיער משוחרר ומסודר ונקי מקשרים ולמראה אסטתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)