שאלה דחופה בקרב לשיער יבש מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בקרב לשיער יבש מאוד!
    חבצלת
    01/06/2008

שלום, אודה לכם אם תענו לשאלתי החשובה ביותר ומקווה שתעזרו לי למצוא פתרון לבעיה מאוד מטרידה.
    אני בת 32 וכל חיי התברכתי בשיער שנחשב מאוד יפה. די חלק, מעט גלים, מגע של משי. אולם, בשנים האחרונות הוא השתנה, אם כי בתחילה לא באופן דרמטי. קצת יובש, קצת פריזיות, אולי מפגעי מזג אויר ואולי קצת בגלל צביעה. באותה תקופה עדיין השיער היה נראה יפה ומרשים ולא ראיתי בזה בעיה מהותית.
    אולם, בשנה האחרונה השיער עבר שינוי דרמטי! הוא מאוד יבש, מתפזר בקלות, נהיה יותר דק וגם לא גדל באותה מהירות. עכשיו בהחלט יש שינוי משמעותי במראהו וכמובן שזה משפיע מאוד גם על מצב רוחי.
    חשוב לציין שאני צובעת את שערי מזה שנים, אבל לא צביעה מסיבית. מידי כמה חודשים הייתי הולכת למספרה ומרוצה מהתוצאה. בשנתיים האחרונות התחלתי לצבוע בבית והשתמשתי בצבע של לוריאל פרפרנס ולאחרונה החלפתי למשהו אחר שלא מכיל אמוניה.
    אני בדרך כלל לא עושה פן, אם כי בשנתיים האחרונות ובעיקר בשנה האחרונה עשיתי כמה וכמה פעמים כי הייתי חייבת לסדר את שערי איך שהוא. הייתי אצל ספר לפני כחודשיים שהרגשתי שאחרי הפן שהוא עשה לי השיער נפגע עוד יותר. האם יכול להיות שהפן שהוא עשה לי שרף את השיער ועשה נזק בלתי הפיך??? האם יכול להיות שאם הפן היא הסיבה ליובש הנוראי זה יעבור כאשר השיער יצמח אם אמנע מפנים? הוא הצמיד את הפן לשיער ואני זוכרת שאפילו הערתי לו על כך...מה אפשר לעשות כדי לשקם את השיער? האם יכול להיות שאי פעם יחזור לקדמותו?
    אני חייבת לציין שהייתה לי בעיה עם בלוטת התריס לפני כמה שנים, אבל היום היא נעלמה ולכן לא יכולה להסביר את השינוי בשיער. כמו כן עברתי בדיקות דם אחרות והכל בטווח הנורמלי. אני דואגת לתזונה טובה ומגוונת ואין לי חוסרים בויטמינים. מה אפשר לעשות? לתשובתכם המהירה אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרם קיבלתי תשובה על שאלתי! אודה לכם

חבצלת
    02/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו