טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, רציתי לשאול בנוגע לשמפואים- אני משתמשת באופן קבוע בהדאנד שולדרס עוד מגיל נורא צעיר. האמת אין לי בעיה איתו אבל הבנתי שמסרטן.. הייתכן? החלטתי להחליפו לפנטן, כבר 3 שבועות בערך שמתמשת וכנראה שמהעבר לא עושה כל כך טוב ויש לי גירודים וסוג של קליפה/קשקשים שאם מגרדים נניח יוצא כמו קליפה לבנה. אני יודעת שהמשמפואים הטובים הם ללא מלחים, אבל הייתי רוצה לדעת- האם מבחינתך פנטן ושולדרס יש הבדל משמעותי למרות ששניהם נמצאים בסופר פארם? על איזה אתה ממליץ מבין שניהם אם כבר מחליטים להשתמשת באחד מהם? מידי פעם אני משלבת גם את שמפו אבלון אורגניק ללא מלחים אותו רוכשת בסופר פארם. זאת השגרה שלי.. שערי מתולתל ודליל מאוד. אשמח לייעוץ ומה דעתך על מה הכי טוב אם כבר מחליטים לרכוש בסופר פארם ולא משהו מאוד יקר במספרות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר