מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיר לשיער רטוב.מקס12/06/2007
שלום לכולם,
אחרי חיפושים איטנסיביים מצאתי פורום שכולו מוקדם לשיער, אני מאושר.
עשיתי החלקה רגילה על שיער באורך בנוני, רציתי לדעת אם יש מוצר, או תכשיר מסויים שיכולים להשאיר את השיער רטוב לזמן ממושך.
אחרי שהשיער שלי מתרטב הוא מקבל רכות, ואני מסוגל לסדר אותו כמעט איך שאני רוצה.
יש תכשיר שמסוגל להשאיר את השיער רטוב?
יכול להיות ששמן מסוג מסויים יכול לעזור? אני ממש מתבאש שהשיער שלי מתייבש אחרי כמה שניות.
ניסיתי קרמים מסויימים, אבל הם אחרי זמן מה מקשים את השיער.
אני אשמח לקבל כל עזרה אפשרית,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס
זאב לוין12/06/2007נכון להיום יש מבחר גדול מאוד של ווקסים וקרמים הנמכרים במספרות המשאירים מראה רטוב ולא מקשים את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל המלצה על קרמים+
מקס12/06/2007יש לי ווקס, אבל הוא ממש מקשה את השיער.
אני אשמח אם תרשום לי מס' קרמים שמשאירים את השיער רטוב, ושומרים על המבנה שלו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
רונן פלג12/06/2007ג'ל פרוף של קרסטס מסדרת הסוליי הוא כמו משחה סיליקונית ויוצר ציפוי מגן מפני שמש כלור ומי ים
ונותן מראה רטוב כאשר השיער נשאר דינאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי התכשיר הזה...
שירי13/06/2007אם אני מרטיבה את השיער בבוקר ומורחת אותו כמה שעות הוא משאיר את ה"מראה הרטוב"?
הוא מתאים גם לשיער ארוך?
יש אולי עוד תכשירים שנותנים אפקט דומה וקצת יותר זולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
שירי15/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים??
שירי15/06/2007כבר עניתם להודעות אחרות, ועל שלי אתם מדלגים..... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונים ועוד איך עונים !!!!!!
רונן פלג15/06/2007לגבי הג'ל פרוף ---------
הוא משאיר מראה רטוב לרוב שעות היום ובמידה ואת רוצה לרענן את המראה את פשוט מרטיבה את הידיים ומעבירה אותם בשיער ובכך את מחדשת את אפקט החומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טוב!
שירי16/06/2007איפה ניתן להשיג דוגמית של המוצר?
אני גרה באזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיר ספציפית ???
רונן פלג16/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב
שירי17/06/2007ותודה על התשובה המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל פרוף
רונן פלג17/06/2007מישל מרסייה קולג' בדיזינגוף סנטר
מישל מרסייה בן יהודה 209* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עולה שם דוגמית כזו?
שירי17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)