מתיחת תלתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת תלתלים
    כרמית
    07/07/2008

שלום, יש לי שיער מקוזל ויבש, במהלך השנים האחרונות עברתי המון מתיחת תלתלים כיוון שהתלתלים לא היו פתוחים מספיק והיה לי נפח בשיער.. בתחילה היו התלתלים יפים, הנפח ירד והשורשים היו חלקים. אך ככל שעשיתי מתיחות כך גם התלתל איבד את צורת והשיער נשבר, שרוף ופשוט זוועה!! היום אני עם שיער ללא צורה, יבש ובנוסף לכל גם לא צומח. לא נותרה לי ברירה והסתפרתי די קצר, כיוון שרציתי לגזור את כל השרוף וחשבתי שהתלתל יחזור. שאלתי היא : האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לחזור לתלתלים? והאם יש איזשהו חומר שמונע קצוות מפוצלים ? תודה, המיואשת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת תלתלים

הוספת תגובה

• שלום למיואשת

דודי
    07/07/2008

היי כרמית דבר ראשון לא לאבד תקווה את תחזירי את השיער לעצמו ! לאחר שעשית צעד נועז וחכם מבחינתך את צריכה להקפיד לטפל בשערך ולהחזירו למוטב ע"י כך שתשימי מסכות הזנה לשיער פעמיים אפילו שלוש בשבוע כל פעם 10-15 דקות לא יותר מזה. ותקפידי לגזור קצת כל שלושה חודשים. בהצלחה נ.ב תרדי מפתיחת תלתלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחה בשיער...

נוי
    26/01/2009

כדאי לי לעשות מתיחה???? כולם אומרים שזה לא טוב אבל... השיער שלי יבש ואני הולכת כל הזמן עם ג'ל !! מחר (27.1) אני הולכת למספרה שיעשו לי מתיחה כדאי לי מתיחהה??????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו