צריכה עזרה-כבר מיואשת מנסיונות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה-כבר מיואשת מנסיונות!!!
    עדי
    08/07/2008

יש לי שיער מתולתל במקור אבל עשיתי הרבה החלקות,פתיחת תלתלים וצבע לשיער ועכשיו כתצאה מכל הדברים האלה יש לי מלא שיער שרוף נפוח מאוד דהויי ופגום והוא איבד את הצורה שלו אין בקושי תלתלים אבל הוא גם לא חלק הוא פשוט כמו גוש שיער נפוח!! הלכתי כבר להרבה ספרים ומה שהם ממליצים לי זה החלקות (יפניות, ברזיליות ועוד..) אבל אני רוצה פיתרון טבעי (קרמים, מוסים וכאלה..) וחיפשתי בסופר פארם ולא מצאתי חומרים שעוזרים לי ניסיתי כבר כמה פעמים קרמים בסופר פארם וזה לא עזר. בגלל זה אני אף פעם לא הולכת פזור ואני כל הזמן עם קוקו בבקשה תעזור לי אני כבר לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות לאף אחד אין פיתרון!!! יש חומרים שיעזרו לשיער שלי ואני אוכל סוף סוף ללכת איתו פזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדי

זאב לוין
    09/07/2008

אין שום חומר ושום קרם שאת יכולה לשים על השיער ולראות תוצאה מיידית , גם אני חושב שעלייך לעבור החלקה יפנית ולהשתמש במסיכות ושמפויים לשער יבש בשום פנים ואופן לא ממליץ על החלקה ברזילאית!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא?

לי
    17/07/2008

היי אתה יכול בבקשה לפרט למה לא מומלצת ההחלקה הברזילאית??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה החלקה ברזילאית אינה מומלצת?

אורית
    17/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

זאב לוין
    20/07/2008

את יכולה להקיש בגוגל החלקה יפנית משרד הבריאות וזה יתן לך פירוט מדויק למה לא להשתמש בהחלקה ברזיאלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער מתולתל - קצת ארוך אבל כדאי!!!

ברכה
    18/07/2008

זה קצת ארוך אבל ממש כדאי!! גם לי יש שיער מתולתל. תמיד הייתי הולכת עם קוקו כי השיער שלי היה נראה נפוח ומכוער. קראתי קצת על שיער מתולתל כדי לדעת איך אפשר לשפר אותו. ניסיתי הכל - קרמים, פן, ג'ל, ספריי וכל זה רק הורס לי את השיער. כל הסוד בתלתלים הוא - אחרי שאת יוצאת מהמקלחת תסרקי אותם או לא, נגבי אותם בעדינות עם מגבת (לא לגלגל מגבת על השיער - זה הורס אותו!!) ותני לתלתלים שלך להתייבש בטבעיות! השיער שלך לא יראה נפוח. אם את רוצה שיער תלתלים מבריקים ועומדים כמו שאת רוצה שימי קצת ג'ל על קצות האצבעות ו"תחפפי" עם הג'ל בשיער. התחילי מהקרקפת. ותזכרי רק קצת ג'ל!! סדרי את התלתלים כפי שאת רוצה וכולם יחמיאו לך. אל תאספי את שערך, גם זה הורס. השאירי אותו נושם. אם את רוצה תסרוקת טובה ליומיום עם שיער פזור אז הנה: אספי את חלקו העליון של השיער (ממש ממש למעלה בראש!!) ואספי אותו בגומייה. את שאר השיער אשאירי פזור. אל תשימי את השיער מאחורי האוזניים!! הוציאי את ה"פאות". תאמינו לי מניסיון זה הסוד!! בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו