מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה-כבר מיואשת מנסיונות!!!עדי08/07/2008
יש לי שיער מתולתל במקור אבל עשיתי הרבה החלקות,פתיחת תלתלים וצבע לשיער ועכשיו כתצאה מכל הדברים האלה יש לי מלא שיער שרוף נפוח מאוד דהויי ופגום והוא איבד את הצורה שלו אין בקושי תלתלים אבל הוא גם לא חלק הוא פשוט כמו גוש שיער נפוח!! הלכתי כבר להרבה ספרים ומה שהם ממליצים לי זה החלקות (יפניות, ברזיליות ועוד..) אבל אני רוצה פיתרון טבעי (קרמים, מוסים וכאלה..) וחיפשתי בסופר פארם ולא מצאתי חומרים שעוזרים לי ניסיתי כבר כמה פעמים קרמים בסופר פארם וזה לא עזר. בגלל זה אני אף פעם לא הולכת פזור ואני כל הזמן עם קוקו בבקשה תעזור לי אני כבר לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות לאף אחד אין פיתרון!!! יש חומרים שיעזרו לשיער שלי ואני אוכל סוף סוף ללכת איתו פזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
זאב לוין09/07/2008אין שום חומר ושום קרם שאת יכולה לשים על השיער ולראות תוצאה מיידית , גם אני חושב שעלייך לעבור החלקה יפנית ולהשתמש במסיכות ושמפויים לשער יבש בשום פנים ואופן לא ממליץ על החלקה ברזילאית!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?
לי17/07/2008היי אתה יכול בבקשה לפרט למה לא מומלצת ההחלקה הברזילאית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה החלקה ברזילאית אינה מומלצת?
אורית17/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
זאב לוין20/07/2008את יכולה להקיש בגוגל החלקה יפנית משרד הבריאות וזה יתן לך פירוט מדויק למה לא להשתמש בהחלקה ברזיאלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מתולתל - קצת ארוך אבל כדאי!!!
ברכה18/07/2008זה קצת ארוך אבל ממש כדאי!! גם לי יש שיער מתולתל. תמיד הייתי הולכת עם קוקו כי השיער שלי היה נראה נפוח ומכוער. קראתי קצת על שיער מתולתל כדי לדעת איך אפשר לשפר אותו. ניסיתי הכל - קרמים, פן, ג'ל, ספריי וכל זה רק הורס לי את השיער. כל הסוד בתלתלים הוא - אחרי שאת יוצאת מהמקלחת תסרקי אותם או לא, נגבי אותם בעדינות עם מגבת (לא לגלגל מגבת על השיער - זה הורס אותו!!) ותני לתלתלים שלך להתייבש בטבעיות! השיער שלך לא יראה נפוח. אם את רוצה שיער תלתלים מבריקים ועומדים כמו שאת רוצה שימי קצת ג'ל על קצות האצבעות ו"תחפפי" עם הג'ל בשיער. התחילי מהקרקפת. ותזכרי רק קצת ג'ל!! סדרי את התלתלים כפי שאת רוצה וכולם יחמיאו לך. אל תאספי את שערך, גם זה הורס. השאירי אותו נושם. אם את רוצה תסרוקת טובה ליומיום עם שיער פזור אז הנה: אספי את חלקו העליון של השיער (ממש ממש למעלה בראש!!) ואספי אותו בגומייה. את שאר השיער אשאירי פזור. אל תשימי את השיער מאחורי האוזניים!! הוציאי את ה"פאות". תאמינו לי מניסיון זה הסוד!! בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)