טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה בשיער בערך שנה וחצי האחרונות...
אני מסתפרת בערך כל 4-6 חודשים... הבעיה שלי שכל השיער גודל אבל יש חלק מאחורה שפשוט לא גודל... ואז נוצר מצב שמקדימה יש לי שיער ארוך ומאחורה קצר, אני כל הזמן מסתפר בהתאם לחלק שמאחורה אבל אני רוצה להאריך שיער ואני לא יכולה... למישהו יש רעיון ממה זה נובע או מי יכול לעזור לי? ( זה לא יכול להיות אשמת הספר כי אחריי הפעם הראשונה שזה קרה החלפתי את הספר וכשזה רה עוד פעם החלפתי שוב...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי מה המצב : האמת כדי לתת תשובה מדוייקת צריך לראות את הבעיה בשיער ואז יהיה אפשר לתת תשובה רצינית ועינינית ,אני ממליץ ללכת לספר שאת סומכת עליו ואני בטוח שהוא יפתור את הבעיה על הצד הטוב ביותר. שמחתי לעזור קורן אריכא ר"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר