הלחמת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלחמת שיער
    שלי
    09/08/2008

שלום רב, יש לי שיער עד הכתפיים שחור, שיערי דליל מאוד. 4 שנים אחרונות הייתי עם קליאופטרה. לפני שבוע עשיתי הלחמת שיער אצל ספר טוב והוא הוסיף לי בערך 130 חתיכות שיער. השיער שלי כרגע מלא וארוך מאוד... הרבה החמיאו לי, אני נראית שונה. השאלה שלי: האם זה גורם לנשירה? האם זה יכול ליפול? האם אפשר ללכת לים ולבריכה? האם להסתרק רגיל? עדיין לא חפפתי לבד, אני הולכת אליו שייעשה לי פנים. תודה רבה, קרין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלחמת שיער

הוספת תגובה

• טיפול בהלחמות שיער

קורן אריכא
    10/08/2008

שאלה מעולה :
    הלחמות לא גורמות לנשירה ,מה שכן יכול להיות אם את לא משתמשת במסרק מתאים אז כתוצאה מזה חלקים מן השיער שהולחם יפלו מהמשיכה של המסרק עצמו אז נשירה קשה לי להאמין אלה אם יש לך כבר בעיה של נשירה שצריך לטפל בלי שום קשר להלחמה .
    את יכולה ללכת לבריכה ולים כרגיל .
    את צריכה להקפיד לסרק את התוספות במסרק שנקרא מסרק סוס על מנת לשמור על ההלחמה ולסרק אך ורק שהשיער יבש ולא רטוב ,כמובן 3 פעמיים בשבוע מסכה במשך 5-10 דקות על מנת לשמור על השיער ועל ההלחמה ,שמחתי לעזור קורן אריכא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך! המשך שאלות....

שלי
    10/08/2008

ראשית תודה על העזרה. שאלות נוספות: 1) מדוע יש להסתרק רק על שיער יבש????? היום חפפתי לבד את השיער והסתרקתי על שיער רטוב עם מסרק רגיל ועוד עשיתי לי פן. זה בסדר????????????????. 2) למה הספר שלי לא מכר לי את המסרק סוס??? אני משתמשת כל הזמן במסרק רגיל..... 3) האם זה בסדר שאני עושה לעצמי פנים???? אני מסתרקת הרבה כי כל הזמן יש קשרים.... תודה רבה על עזרתך, שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! קרין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי

קורן אריכא
    11/08/2008

אני אישית לא ממליץ להסתרק על שיער רטוב מפני שיש יותר קשרים בהלחמה וזה גורם למשיכת יתר ואז ההלחמה תיפול עם הזמן אם את רוצה לשמור עליהן לזמן ארוך ולטפל בהן כראויי תייבשי את השיער כ-80% ואז תחליקי עם פן וז תיראי איך יהיה לך יותר קל בסירוק בהצלחה חמודה ותתחדשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו