שלום רונן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רונן
    מיכל
    25/06/2007

השיער שלי יבש מאודדד, גלי ודק.
    בעבר היה לי שיער עבה ומתולתל מאוד - הייתי קוצרת עליו מחמאות רבות והיום כבר לא. שמתי לב שבשנים האחרונות (3 שנים אחרונות) משהו בו השתנה. הוא נעשה יבש בצורה בלתי רגילה ומפחידה (בזמן החפיפה והסירוק שאחרי יורד לי הרבה שיער), הוא נעשה גם דק והתלתלים היפים שהיו לי נעשו שטוחים כמו "שרוכים" וללא נפח (אם לא אחפוף את השיער יום יום הוא יראה מעוך וחסר נפח ).
    אני משתמשת בשמפו לשיער רגיל (בגלל שאני חוששת ששמפו לשיער יבש מכיל שמן וזה עלול להדביק לי עוד יותר את השיער לראש וליצור מראה דק עוד יותר שאיני רוצה).
    אני משתמשת בקונדישינר לשיער דק ועדין של פינוק.
    ולאחר הסירוק על שיער לח אני שמה מ-ע-ט ביותר וולה פורום (הקרם בקופסה האדומה).
    ניסיתי גם קרמי לחות של נטורל פורמולה (שעשו לי נשירה רבה אז הפסקתי), את הקרם לחות של קרליין (שנבלע בשיער שלי כלא היה) - כל קרמי הלחות למיניהם נבלעים בשיער שלי וכמות רבה יותר תגרום לו להראות דק וחסר נפח ואת זה איני רוצה.
    הספר שלי מכר לי את הגלייז תפוחים שהוא מעולה עבורי למראה שיער יפה אבל הבעייה היא שהוא מאוד מקשה את השיער ובעייה נוספת היא שאין בו לחות בכלל והשיער נעשה איתו עוד יותר קש ויבשש. חשבתי על שימוש במסיכה, אבל הבעייה היא שמסיכה תשטיח לי את התלתלים. בקיצור: האם בבקשה אתה יכול להציע לי על פתרון? נ.ב- גזרתי קצוות כ- 5ס"מ ללא הועיל. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רונן

הוספת תגובה

• שלום מיכל

רונן פלג
    26/06/2007

בת כמה את? האם שיערך צבוע /צבוע עם גוונים/רק עם גוונים ? ואם כן באיזה גוון הוא ????
    *פשוט חסרים לי מספר פרמטרים על מנת שאוכל לעזור לך במידה ואת חוששת לחשוף את עצמך או פשוט מתביישת את מוזמנת לשלוח אלי ישירות למייל האישי [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו