פן לשיער מסולסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פן לשיער מסולסל
    קרין
    04/09/2008

יש לי שיער בעייתי ביותר: מסולסל מאוד ומלא מאוד. עד כה הייתי עושה פן בירושלים אצל ספר ותיק ומעולה שהיה מגלגל לי את השיער קודם ועל זה היה עושה פן. השיער היה יוצא דק, זוהר, מראה בריא וטבעי. קצוות בוהקות, שורש חלק. ממש לא להאמין שזה פן. לפני מס' חודשים עברתי לת"א ואני מחפשת ספר חדש. הבעיה היא שהספרים הטובים והותיקים ממש לא מתעסקים בפן אלא רק בצבע ותספורות ומעבירים אותי תמיד לפניסטים שלהם. אין מצב שבעולם שספר צעיר יצליח לעשות לי פן כמו שצריך - רק מישהו סופר מקצועי וסופר מנוסה. בינתיים אני נוסעת מידי כמה ימים לירושלים כדי לטפל בשיער כי פשוט אין לי אפשרות ללכת בלי פן (או גרוע יותר - עם פן שנראה כמו מטאטא שרוף) ואני מחפשת בנרות!!!! ספר מעולה ובעל ניסיון שיודע לעשות פנים מעולים לבעלות שיער קשה. עדיף כמובן מישהו שיש לו מכונה לרולים כי זה יותר בריא לשיער שלי ונראה יותר טבעי. יש כזה דבר פה בארץ???? בינתיים לא מצאתי. המלצות תתקבלנה בברכה ובתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פן לשיער מסולסל

הוספת תגובה

• קרין

זאב לוין
    05/09/2008

אני מזמין אותך אלי למיספרה לנסות את הצוות שלי בפנים ואני חושב שיצליח לחסוך לך נסיעה לירושלים
    טרומפלדור 14ת"א
    מזמין זאב לוין והצוות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב

קרין
    15/09/2008

אשמח להגיע. אם תצליח לחסוך לי נסיעה אני אהיה אסירת תודה.... האם אתה עושה או הצוות שלך כי מניסיוני בעשרות מספרות (נחשבות) בתל אביב, אף איש צוות לא הצליח להתמודד עם השיער שלי ואני צריכה מקצוען אמיתי... כמו כן - האם אתם עושין רולים או רק פן רגיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מירושלים

הדסה
    19/11/2008

הייתי רוצה לדעת איזה ספר זה היה : ) תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו