מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה.אדווה12/09/2008
אני בת 15, התחלתי לצבוע את השיער לפני חצי שנה ככה, בהתחלה זה היה רק קצוות , פסים וכ'ו ועכשיו כל השיער צבוע לשחור (השיער הטבעי שלי חום כהה אז לא נראה הבדל גדול) יש לי תלתלים בטבעי , בקבוקים . גזרתי את השיער , מדורג בינוני (אני חושבת) , ואני צובעת כל כמה זמן לשחור . השיער שלי שרוף מאוד בגלל שאני מחליקה אותו (אני שונאת את התלתלים שלי) ואני מחליקה אותו עם "מגהץ" קבוע. חשבתי לעשות החלקה יפנית, ודיברתי עם כמה ספרים והמליצו לי לוותר . למרות שגם ההחלקה עם המחליק הביתי הורסת את השיער. מה עדיף לעשות החלקה יפנית או להשאר עם החלקה במגהץ? ואיזה חומרים כדאי להשתמש כדי לשמור על השיער מהחום של המגהץ? מסכות/ קרמים כלשהם? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה
רונן פלג26/09/2008קודם כל למה את צובעת לשחור??? (-:
מחליק - אני כל הזמן עובד עם מחליק והשיער ממש לא נהרס להיפך זה עדיף מפן.
הכל תלוי אם את משתמשת במחליק בצורה נכונה..... שמה קרם הגנה לפני ?? מבצעת את הפעולה עם המחליק על שיער יבששששששששששששששששששש???? לא נשארת כל השיערה יותר מ2 שניות????
כי אם לא מבצעת את הפעולות האלה , את אכן הורסת את השיער!!
לגבי החלקה יפנית ?? אני לא מכיר את היעשר שלך לכן אני יוכל רק להמליץ לך ללכת ולעשות טסט על חתיכה קטנה ולראות את התוצאה.
יש לי המון לקוחות מרוצות.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ממש..
שמרית26/09/2008צריך להשתמש עם מחליק על שער יבש ? זה לא אמור להיות על רטוב? ואיזה קרם הגנה צריך לשים לפני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק לשיער
רונן פלג29/10/2008חחחחחחחחחח.........ברוררררררררר
השיער אמור להיותר יבש 100% קרם הגנה את יכולה לקנות במספרות או של לוריאל בסופרפארם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)