החלקה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה.
    אדווה
    12/09/2008

אני בת 15, התחלתי לצבוע את השיער לפני חצי שנה ככה, בהתחלה זה היה רק קצוות , פסים וכ'ו ועכשיו כל השיער צבוע לשחור (השיער הטבעי שלי חום כהה אז לא נראה הבדל גדול) יש לי תלתלים בטבעי , בקבוקים . גזרתי את השיער , מדורג בינוני (אני חושבת) , ואני צובעת כל כמה זמן לשחור . השיער שלי שרוף מאוד בגלל שאני מחליקה אותו (אני שונאת את התלתלים שלי) ואני מחליקה אותו עם "מגהץ" קבוע. חשבתי לעשות החלקה יפנית, ודיברתי עם כמה ספרים והמליצו לי לוותר . למרות שגם ההחלקה עם המחליק הביתי הורסת את השיער. מה עדיף לעשות החלקה יפנית או להשאר עם החלקה במגהץ? ואיזה חומרים כדאי להשתמש כדי לשמור על השיער מהחום של המגהץ? מסכות/ קרמים כלשהם? תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה.

הוספת תגובה

• אדווה

רונן פלג
    26/09/2008

קודם כל למה את צובעת לשחור??? (-:

מחליק - אני כל הזמן עובד עם מחליק והשיער ממש לא נהרס להיפך זה עדיף מפן.
    הכל תלוי אם את משתמשת במחליק בצורה נכונה..... שמה קרם הגנה לפני ?? מבצעת את הפעולה עם המחליק על שיער יבששששששששששששששששששש???? לא נשארת כל השיערה יותר מ2 שניות????

כי אם לא מבצעת את הפעולות האלה , את אכן הורסת את השיער!!

לגבי החלקה יפנית ?? אני לא מכיר את היעשר שלך לכן אני יוכל רק להמליץ לך ללכת ולעשות טסט על חתיכה קטנה ולראות את התוצאה.

יש לי המון לקוחות מרוצות.

בהצלחה
    רונן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי ממש..

שמרית
    26/09/2008

צריך להשתמש עם מחליק על שער יבש ? זה לא אמור להיות על רטוב? ואיזה קרם הגנה צריך לשים לפני ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחליק לשיער

רונן פלג
    29/10/2008

חחחחחחחחחח.........ברוררררררררר
    השיער אמור להיותר יבש 100% קרם הגנה את יכולה לקנות במספרות או של לוריאל בסופרפארם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו