היי יש לי שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יש לי שאלה..
    שביטוש
    19/09/2008

יש לי שיער גלי בקצוות וקצת לפני הבעיה שהשיער נפוח מאוד ודי יבש וזה יוצר לשיער מראה מבולגן ולא מוגדר.. אני משתמשת בשמפו לשיער יבש והוא אחלה. אבל הבעיה היא שהשיער פשוט מלא נפח ואני רוצה לעצב אותו בעזרת קרם.. עכשיו קניתי קרם של נטורל פורמולה בקבוק ירוק של סדרת go-לחות לבניית תלתלחם עגולים. קניתי את זה כדי שהשיער שלי יראה יותר גלי וכפי שאמרתי הוא גלי פשוט בגלל הנפח והיובש הוא נראה לא מוגדר.. הקרם לדעתך מומלץ לסוג השיער?? על איזה קרם אתה ממליץ לשיער גלי? שמעתי ששיער גלי מאוד באופנה אצל כוכבות בהולויוד.. אשמח לתשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יש לי שאלה..

הוספת תגובה

• קרם לשיער

קורן אריכא
    21/09/2008

אני לא ממליץ להשתמש בנטורל פורמולה מפני שהוא גורם לשיער להיות מאוד שומני ולא בריא אני ממליץ שתגשי למספרה הקרובה אליך ותקני קרם שבונה תלתלים אבל באיכות גבוהה ואת תרגישי את ההבדל באיך שהשיער נראה ,כמובן הוא יהיה פחות שומני ותקבלי תוצאה מדהימה שמחתי לעזור קורן אריכא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו