מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת השיער לאדוםספיר חיון28/09/2008
שלום רב, אני בת 17 ככה שאני לא צובעת בכדי לכסות שיער לבן, אלא ליופי. אני מעוניינת לצבוע את השיער לאדום דיי בולט ואז לא לצבוע שוב ולחכות שהשורשים יצמחו.. אך חברות אמרו לי שזה דוהה מהר והופך בשלב מסוים לגוון צהוב בהיר מאוד ולא נאה. 1) כדי שמצב כזה לא יקרה, יכול להיות שאצטרך להשתמש במי חמצן של 2%, או כמה שפחות? 2) על איזה צבע, חברה מסויימת, אתם ממליצים לי להשתמש? אני נורא מפחדת שהצבע יהרוס לי את השיער (כי כבר יש לי מספיק קצוות מפוצלים בלי קשר לזה ואין לי מושג איך מטפלים בהם).., ככה שאשמח גם לקבל המלצות לחומרים מטפחים שיער צבוע, כמו מסיכות שיער,חומרי לשמירה על הצבע וכדומה. 3) שמעתי שיש מרכך מיוחד שמטשטש שורשים, האם זה נכון? אם כן על איזו חברה אתם ממליצים? הרבה הרבה תודה על הקריאה ואשמח לקבל מ"המומחים" תשובה ועזרה (: שנה טובה, ספיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר חיון
זאב לוין28/09/2008כדי להימנע מקצוות מפוצלים עליך להסתפר פעם ב3-4 חודשים
אני לא ממליץ לבצע עבודה כימית באופן עצמאי בבית כיוון שאת יכולה לגרום נזק לשיערך
ממליץ לגשת למעצב שיער ה קרוב לביתך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
ספיר29/09/2008בקשר למה שהגבת לי בקשר לצבע האדום.. אני לא מסתפרת כי אני רוצה להאריך, ובפעם האחרונה שעשיתי קצוות זה סתם קיצר לי את השיער והקצוות חזרו אחרי שבוע! אתה צודק אולי לא אעשה באופן ביתי..אפילו שדווקא במספרות החומרים הכימים יותר חזקים לדעתי..ואני מחפשת צבע טוב שלא דוהה מהר שלא מכיל אמוניה ועדיף טבעי.. בכל מקרה לא עניתם על השאלה.. איזה חומרים אתם ממליצים להשתמש להגנה על שיער צבוע ?(קרם,מסיכה וכאלה) בתודה, ושנה טובה ומתוקה, ספיר! (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)