צביעת השיער לאדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת השיער לאדום
    ספיר חיון
    28/09/2008

שלום רב, אני בת 17 ככה שאני לא צובעת בכדי לכסות שיער לבן, אלא ליופי. אני מעוניינת לצבוע את השיער לאדום דיי בולט ואז לא לצבוע שוב ולחכות שהשורשים יצמחו.. אך חברות אמרו לי שזה דוהה מהר והופך בשלב מסוים לגוון צהוב בהיר מאוד ולא נאה. 1) כדי שמצב כזה לא יקרה, יכול להיות שאצטרך להשתמש במי חמצן של 2%, או כמה שפחות? 2) על איזה צבע, חברה מסויימת, אתם ממליצים לי להשתמש? אני נורא מפחדת שהצבע יהרוס לי את השיער (כי כבר יש לי מספיק קצוות מפוצלים בלי קשר לזה ואין לי מושג איך מטפלים בהם).., ככה שאשמח גם לקבל המלצות לחומרים מטפחים שיער צבוע, כמו מסיכות שיער,חומרי לשמירה על הצבע וכדומה. 3) שמעתי שיש מרכך מיוחד שמטשטש שורשים, האם זה נכון? אם כן על איזו חברה אתם ממליצים? הרבה הרבה תודה על הקריאה ואשמח לקבל מ"המומחים" תשובה ועזרה (: שנה טובה, ספיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעת השיער לאדום

הוספת תגובה

• ספיר חיון

זאב לוין
    28/09/2008

כדי להימנע מקצוות מפוצלים עליך להסתפר פעם ב3-4 חודשים
    אני לא ממליץ לבצע עבודה כימית באופן עצמאי בבית כיוון שאת יכולה לגרום נזק לשיערך
    ממליץ לגשת למעצב שיער ה קרוב לביתך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב

ספיר
    29/09/2008

בקשר למה שהגבת לי בקשר לצבע האדום.. אני לא מסתפרת כי אני רוצה להאריך, ובפעם האחרונה שעשיתי קצוות זה סתם קיצר לי את השיער והקצוות חזרו אחרי שבוע! אתה צודק אולי לא אעשה באופן ביתי..אפילו שדווקא במספרות החומרים הכימים יותר חזקים לדעתי..ואני מחפשת צבע טוב שלא דוהה מהר שלא מכיל אמוניה ועדיף טבעי.. בכל מקרה לא עניתם על השאלה.. איזה חומרים אתם ממליצים להשתמש להגנה על שיער צבוע ?(קרם,מסיכה וכאלה) בתודה, ושנה טובה ומתוקה, ספיר! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו